Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne most csinálnom?
Tavaly nyáron megismertem egy srácot és nagyon belezúgtam, de aztán becsajozott és sajnos nem lett belőle semmi.
Kb egy hónapja egy haverom mesélte, aki jóban van vele, hogy a srác panaszkodott a csajra, mert folyton féltékeny, de a legapróbb hülyeségekre is, pedig ez a srác tényleg nem olyan, aki megcsalná a barátnőjét. A haverom tudja, mennyire odavoltam/vagyok érte és szerinte hamarosan szakítanak, azt javasolta, hogy várjak és még simán lehet nála esélyem. Azóta nem hallottam sok új infót, de az biztos, hogy még mindig együtt vannak.
A problémám ott kezdődik, hogy teljesen véletlen hülyeség miatt kezdtem beszélni az öccsével. Ő és az exe két hónapja szakítottak. Azt mondja, hogy ő nem az a fajta, aki ilyenkor nekiáll csajozni és hogy nem kell neki barátnő egy ideig. De egy két éves kapcsolat után, szerintem kell idő egyedül. Nem szeretnék én lenni a felejtő eszköz.
Arról nem is beszélve, hogy ha kikezdek vele, sosem lesz esélyem a bátyjánál.
Nem tudom, hogy akarok-e kapcsolatot vagy sem. De ha csak kavarok az öccsével, akkor is elcseszem az esélyem.
Mi a véleményetek? Mit kéne tennem?
Ha a bátyjával szeretnél összejönni, várj. Ennyi. Ne kavargass az öccsével, pláne most, mikor véget ért egy két éves kapcsolata. De nyílván a bátyjának is kell egy kis idő, szóval ha szakítana a lánnyal, ne támadd le rögtön.
És döntsd el, melyikük a fontosabb: az öccs, vagy a báty. Ezt más nem tudja megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!