Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kötnek bele, hogy sose volt barátnőm?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tervezek magamnak senkit se (még), értem én, hogy jó volna tapasztalatokat szerezni, meg ameddig nem leszek felnőtt, de egyszerűen nem érzem magamat jól a bőrömbe, meg hogy szeressek valakit ha meg magamat se szeretem? Meg hogy béna vagy ha nem volt barátnőd. Ti hogy vagytok vele? 16/F2020. márc. 17. 18:37
1/4 anonim válasza:
Nem érdekel mások véleményei ilyen téren
2/4 Stark2000 válasza:
Elmagyarázni sem szoktam ezt másoknak. Nyitott vagyok mindenre, de én személy szerint nem szoktam keresni párt, hozza az élet. Alapvetően nem szorulok rá senkire, tökéletesen elvagyok magam. Más le hülyézhet emiatt ha gondolja, rám ne erőltessen senki semmit, amit én nem akarok. Ha megkérdeznek ezzel kapcsolatban annyit mondok, hogy nem sietek sehova.
3/4 anonim válasza:
Aki belédköt etéren annak nyílván ez a fontos, miközbe semmi köze hozzá.
Szerintem ez olyan butaság hogy beleszol egyik a másik szerelmi ügyeibe meghogy "degáz" hogy még nem volt kapcsolata.
16 évesen meg egyáltalán nem béna, hogy még nem állsz készen erre és ez teljesen rendben van.
((Lehet jóertelemben kötnek beléd mert tul jo pali vagy és csodálkoznak hogy még nem volt senkid:D ))
17/L
4/4 A kérdező kommentje:
Nem tagadom én nekem is ezen járt az eszem ;) nem veszik észre, de nem is érdekel
2020. márc. 18. 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!