A baloldaliak általában miért kötnek bele mindenbe?
Először is felesleges általánosítani, minden oldalon vannak szélsőséges példák.
Másodszor is szerintem a kritikus gondolkodás nem bűn, sőt. Ha érvekkel és esetleg hiteles adatokkal is alá tudja támasztani a másik igazat? Én gyakorin sokszor látom, hogy veszik a fáradságot és a pontos adatokat előszedik az ellenzékiek egy vitában. Úgy van értelme bármiről beszélni, hogy nem a levegőbe beszélsz, hanem alátámasztod a mondandód.
Akár te is megindokolhatod, hogy a fentiek közül melyikkel miért nem értesz egyet, milyen bizonyíték van rá, hogy neked van igazad.
Szerintem hasznosak az ilyen beszélgetések, mindkét oldal elgondolkodhat a másik véleményén és állításain.
De én sokszor azt tapasztalom, hogy sok fideszessel nem lehet értelmesen beszélgetni, ugyanúgy a saját igazukat fújják, mint ahogy te látod a baloldalt.
Amíg a baloldal nacizik, addig a jobb oldal meg sorosbérencnek hív, meg állítja, hogy Gyurcsány a gazdám meg engem fizetnek meg a többi marhaság.
Az apróságok felnagyitasa meg relatív. Mindenki valamilyen szinten a saját eleten keresztül gondolkozik. Ami neked apróság, az lehet neki mindennapos probléma.
Nem vagyunk egyformak, de egy szó mint szaz, mindkét oldalnak vissza kéne vennie kicsit magából és nem egymás torkanak ugrani folyamatosan.
Utolsó!
Igy van! Ha nem ért egyet kötekszik és természetesen baloldali, akkor is ha nem az.
"Nem mondanak olyat, hogy sosem volt nácizmus..."
Olyat se mondanak, hogy nem volt holokauszt, ugye?
5: Ez már évek óta így megy. :D Örülök, hogy te ezt csak most tapasztaltad meg. :D
Kérdező: akkor én mi vagyok, ha engemet ugyanúgy le is náciztak meg le is komcsiztak? :D
6# vagyok, pl vadhajtasok, 888,elég, Pesti srácok, bayer oldala.
Nézz szét, olvasgass miket írnak a másik oldalnak és gyere vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!