Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldaliak most mit fognak...

A baloldaliak most mit fognak szólni, hogy Mészáros támogatta Zentét?

Figyelt kérdés

Lesz sok komment , hogy "fideszbérenc kisfiú" vagy, hogy "az ördöggel ss lepaktált az SMA-s kisgyerek".

Nem tartom szerencsésnek ezt, hogy nyílvánosságra kerűlt , hogy Mészáros támogatta a kisgyermeket, mert mint írta is az anyuka szeretné bemutatni az életútját (mivel ügye szerencsére van esély a gyógyulásra) , de a sok baloldali ember most fideszbérencnek pecsételi meg a kisfiút. :(

Nektek erről mi jön le? Jól vélem?

2019. szept. 26. 09:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak ennyi? A többieket miért nem?
2019. szept. 26. 09:09
 2/17 Micimacko67 ***** válasza:
100%
Kérdező! Mi alapján gondolod ezt?
2019. szept. 26. 09:19
 3/17 anonim ***** válasza:
83%

A magasan kvalifikált indeksz kommentelők alapján a következő a lemez:

"Akkor végre jó helyre kerültek a tőlünk ellopott forintok."

2019. szept. 26. 09:19
 4/17 anonim ***** válasza:
81%

Ahaaaa

Tehát az adónkat nem eüre fordította a fidesz rezsim hanem a pénztárosnak adta milliárd szám, erre "jófej" a pénztáros és egy töredékét odaadja annak ami alapba is a beteg embereknek járt volna.

HŰ HA !!! EZ IGEN !!!

A tolvaj ellopta a pénztárcád fizetés után de hagyott benne egy kis aprót buszra.

Mi lenne ha az egész vagyonát ami az elrabolt adónk vissza lenne forgatva a költségvetésbe és eü re fordítanánk? ja akkor nem halnának meg nap mint nap mert nincs forrás ellátásra.

Büszke vagyok a tolvajra veregessük meg a vállát szerintem.

2019. szept. 26. 09:27
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Én azt, hogy ő is emberből van és mint olyan, ő is szeret néha csak kedves lenni. Csak arányaiban tekintve, ami nekem egy ezres egy kéregetőnek, az neki 100 millió forint + marketing.
2019. szept. 26. 09:29
 6/17 anonim ***** válasza:
6%
Nem tetszik ez a liberálisoknak, mert tönkretette az általuk felépített kampányt, aminek része az hogy Mészáros Lőrinc egy gonosz, rosszindulatú tolvaj. Azzal, hogy Mészáros rengeteg pénzt adományozott Zentének, ez lerombolta az egészet, mert bebizonyosodott, hogy jó ember.
2019. szept. 26. 09:35
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
A dolog valahol ott kezdődik, hogy egy jól működő egészségügyi, szociális rendszerben a kisfiút alapból meggyógyítják, illetve finanszírozzák a szükséges kezelését. Nem oligarchák és/vagy a pórnép egyedi adományaira kell várakozni, hogy történhessen valami.
2019. szept. 26. 09:42
 8/17 Micimacko67 ***** válasza:
100%
Vagy jó ember vagy nem... Ezt egy cselekedetből meg tudod ítélni? Ha tényleg jó szándékból tette, le a kalappal előtte... Ha meg egy marketing fogás, akkor inkább nem kommentálnám......
2019. szept. 26. 09:45
 9/17 anonim ***** válasza:
96%

"Azzal, hogy Mészáros rengeteg pénzt adományozott Zentének, ez lerombolta az egészet, mert bebizonyosodott, hogy jó ember."

Ezt ki diktálja neked ? :D

Egy jó ember nem lop milliárdokat más kínkeserves adóforintjaiból.

Felgyújtom a házad, de adok egy zoknit akkor jó ember vagyok? Ne nevettess te propagandista bérkommentelő.

Fidelitasznál ezért buksisimi jár? Vagy hány kiló krumplival fizet a propaganda minisztérium?

2019. szept. 26. 09:47
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Mit szólnak hozzá?

A mi pénzünkből adta és szerintem az adózók akiknek a pénzéből adta a rájuk adó részt maguk is odaadták volna. Nem véletlen jött össze addigra már 600 millió.

Akár jobboldali valaki, akár baloldali adót ugyanúgy fizet és ennek egy része az Orbán és Mészáros családoknál landol.

2019. szept. 26. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!