Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalon komoly kapcsolat vagy inkább kalandok?
Hadjuk ezt a kiéltem magamat dumát.
Mégis mit akarsz kiélni?
Meg b@..szni 100 nőt és orrba szájba bulizni?
Mert hogy így érted.
Utánna ugye miután "kiélted magad" az élet már csak a munka és a szenvedés?
Olyan dolgok vannak a világban amik eltörpülnek a bulik meg a rib@..ncok mellet és akkor jön egy ilyen mint te 30 évesen ,hogy menyire kiélted magad.gratula,biztos most értékesebb vagy mint a többi birka aki ezeket csinálja.
A gazdaság jól jár vele , miért is beszélne le róla bárki is,sőt inkább kíemelt fontosságú.
Haver, ott kezdődik a történet, hogy 30 alatt nőbe nem fektetünk energiát, se pénzt, se időt, ezt jegyezd meg.
Elviszed moziba, kajálni, programot csinálni, akárhova, ő csak annyit fog felfogni az egészből, hogy valaki nyalja éppen a seggét. Aztán nehogy elhidd, hogy még le fog cumizni. :D
Ha nagyon jó kedve van, akkor talán hozzá érhetsz :D sztem bőven felejtsd el a 30 alatti nőket. Mivel 19 évesen nem sok esélyed van egy minimum 30-asnál, ezért alkalmi kalandokat ajánlok. Ha van kedved dumálhatunk erről privátban is. Sztem erre minden srácnak rá kell jönnie. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!