Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátOM más lánnyal fog táncolni a szalagavatón?!
Nemrég jöttünk össze, előtte nem ismertük egymást, max. látásból. Mi évfolyamtársak vagyunk, az a csaj az ő osztályátrsa. Most, hogy előkerült az osztályban a szalagavató kérdése, egy csomó pár már bejelentkezett. A barátom elmondása szerint a csaj már akkor "lestoppolta", mikor mi még nem voltunk együtt.
Nagyon kellemetlenül érintett/érint a dolog, főleg, hogy nekem még nincs is párom. A csaj biztos megsértődne, de azt gondolom, nonszensz, hogy holmi lányka érzéseit jobban szem előtt tartja, mint a saját barátnője érzéseit.
Mikor megemlítettem neki egy nevet, hogy ha minden kötél szakad, akkor azt a srácot választanám, láttam, hogy nem tetszett neki a dolog és képeket vágott. Az teljesen okés, hogy ő mással, de én már nem tehetem meg ugyanezt. Szóval ő azt szeretné, hogy amíg ő azzal a csajjal elkeringőzget, addig én a sarkoban ülve búslakodjak? (:
Mennyire okés így ez a helyzet? Jogosan esik rosszul a szituáció? Vagy csak túlreagálom?
Előbb ígérte meg neki. Ezen min kell megsértődni? Ha lenne párom, bólintanék, hogy oké, rendben. Az osztályomban, vagy más osztályban... nem érdekelt a szalagavató, nem vettem részt benne, valakinek egy ismeretlen lett a partnere, aki elvállalta. Ha érdekelne a szalagavató is ezt gondolnám. Csak mert ti együtt vagytok, az az ígéret nem semmisül meg, ami akkor köttetett, még ha neked ez a szíved vágya. Ha a lánynak lenne biztosan más, akivel szívesen táncol, tehát nem neked kedvez direkt, hanem nem bánná, hogy nem táncol vele a párod, akkor oké, táncoljon veled, de így vele szemben lenne kitolás.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!