Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan szeressek vissza a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szeressek vissza a páromba?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy kiszerettem belőle. Nem tudom mikor és hogyan történt csak már egyszerűen nem vagyok olyan lelkes a kapcsolatunkba, mint az elején. Szeretném újra szeretni, szeretném, hogy ez a kapcsolat, ami köztünk van megint olyan legyen, mint régen volt, de nem tudom hogyan tehetném ezt meg. Vagy jobb lenne elengedni? Tanácsokat szeretnék kérni olyanoktól, akik hasonló cipőben jártak/vannak.
2020. febr. 16. 17:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem szabad erőltetni és nyűglődni. Tanuld meg hogy az időd nagyon fontos dolog. És ezt egy olyan dologra pazarolni ami nem fog működni és most sem működik a részedről nem éri meg. Lesz majd más akit szeretsz és ő is téged.
2020. febr. 16. 18:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a barátnőmmel ezt úgy oldottam meg, hogy felidéztük a találkozásunkat, az első randinkat. Elmentünk ugyanabba az étterembe, ahol kezdtük.

Elmondtuk egymásnak, hogy mennyire izgultunk stb:.

2020. febr. 16. 18:09
 3/6 longlife ***** válasza:
100%
A kiszerettem belőle azt komolyan írod, vagy nem tudsz más szót helyette?Így sajnos részedről kiaknáztad a csajból az iránta érzett szerelmet.Talán keresd meg magadban azt amikor és amiért beleszerettél.Amúgy hány éves kapcsolat után szerettél ki belőle?A szerelem sem tart örökké mint hogy más sem.Vagy átalakul vagy eltűnik.És ha részedről újra visszatalálsz a szerelemre akkor még ott van a másik fél.Vajon Ő viszonozza.De lehet ez a kapcsolat is olyan mint a kinőtt nadrág.
2020. febr. 16. 18:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyáltalán visszaszeretve fogsz neki kelleni még?

Netán majd kérsz harmadik, negyedik, skladik esélyt.

.

Ha kialudt egy túz, már nemigen éleszthető újra.

2020. febr. 16. 18:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet csak hozzászoktál. De ha már nem szereted akkor mondd meg neki.
2020. febr. 16. 21:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts. Mindenki megérdemel egy olyan társat, aki igazán őt és csakis őt szereti mindennél jobban. Fölösleges húznod az idejét és a sajátodat is, hiszen ezt nem lehet erőltetni. Csak légy vele őszinte és beszéljétek meg. 17/L
2020. febr. 17. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!