Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
_T-72_ kérdése:
A lány akivel ismerkedek azzal fenyeget hogy megöli/bántja magát ha úgy döntök hogy nem szeretnék belemenni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2x már le is feküdtünk ami nehezíti a helyzetet mert azt gondolja hogy kihasználtam, pedig nem én kezdeményeztem és mást akartam volna azon a találkozón. A probléma hogy a személyisége problémás, lásd a kérdést és gáz a helyzet. 17/F2020. febr. 10. 23:21
11/17 anonim válasza:
Én is volt, hogy zsaroltam érzelmileg egy pasit, és nem vett komolyan. Akkor öngyilkosságot kíséreltem meg, nem biztos, hogy csak a szája jár...
12/17 anonim válasza:
Menekülj! Aki már most ezzel zsarol, az mit fog később csinálni!? Az ilyen az beteg ember, és csak kicsinál téged is. Tapasztalat.
13/17 anonim válasza:
#11, oké hogy vannak tényleg ilyen beteg emberek mint te, de szerencsére nem ez az általános
14/17 anonim válasza:
nekem is volt ilyen csajom de csak a szája járt mindig
15/17 anonim válasza:
Nem kéne belém állni... 11-es voltam. Ettől senki nem lesz beteg, csak zsarnok. Ez van.
16/17 anonim válasza:
Mindenképp menekülnöd kell. Ha most ezzel tud zsarolni, akkor mindig ezt fogja tenni.
Beszélj a barátaival, szüleivel, hogy ilyeneket mond. A többi az ő dolguk, pl hogy kezeltessék.
17/17 anonim válasza:
Esetleg kérdezd meg tőle, hogy ő valóban boldog lenne-e, ha csak így, zsarolva tud maga mellett tartani valakit?
Illetve arról is kéne vele beszélgetni, hogy miért gondolja, hogy csak így lehet vele lesz valaki. Illetve hogy mit gondol, hogy egész életében meg tudja-e úszni a fájdalmat? S hogy így megéri-e?
Nekem a pszichiáterem azt mondta, hogy a frusztrációt bírom nehezen, és a megoldás az, hogy ne próbáljam meg megúszni a frusztrálódást, hanem hagyjam magam frusztrálódni. Kicsit mintha hasonlítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!