Van 2 törpehörim. Az egyik fiú a masik lány. A fiú állandóan támadta a lányt, ezért külön ketrecben vannak. Mindenhol azt olvastam, hogy csak a lany bántja a fiút, nem fordítva. Mitől van ez, hogy kell őket öszeszoktatni a párzás időszakára?
Figyelt kérdés
Akarok piciket, de nem tudom, hogy igazat e mondtak az állatkereskedésben a nemekkel kapcsolatban.A fiú egeszségesnek tűnik,a lány félénk hisz a fiú verte őt.Lehet, hogy azért verte a fiú a lányt, mert idegen volt a fiu számára az ő ketrecében egy idegen személy?2017. nov. 13. 10:18
1/4 anonim válasza:
A hörcsögök magányos állatok, területvédők, nem is szabad őket együtt tartani.
Kicsiket ne akarj, mert nem értesz hozzá, és akár a nőstény, akár a kicsik pusztulása is lehet az eredmény, ezt pedig nyilván nem szeretnéd.
2/4 anonim válasza:
Miért akarsz piciket? Mihez kezdesz velük ha már két hörivel sem boldogulsz?
3/4 anonim válasza:
A szaporítás állatkínzás. Szerencsére elég egyedi a neved, a facebookon meg is találtalak. Van pár állatvédő ismerősöm. Ne akard, hogy rád küldjem őket állatkínzás miatt, mert nem lenne szép vége. Lementettem a Hörcsög imádók csoportba írt posztodat is bizonyítéknak. ;)
4/4 anonim válasza:
1. miért akarsz kicsiket? nincs elég génhulladék szaporított hörcsög?
2. mivel egy állatkereskedésből vannak szinte biztos hogy testvérek ami még génhibásabb utódokat eredményez
3. a hörcsög magányos állat
4. ne szaporíts, nincs értelme, hörcsögönként kapsz kb 300 forintot, cserébe az anya szív a szüléssel és lesz mégtöbb beltenyésztett hulladék a piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!