Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mennyire zavar/taszít, ha egy lány havonta 1-2 alkalommal füvezik?
Itt nem a kérdéssel van baj hanem azokkal akik szinte minden válaszolót lepontoztak akik nem voltak 100%-ig drog ellenesek.
Engem nem érdekelnek az ilyen társadalmi normák hogy HÁT AZ A SÁTÁN MŰVE NEM SZABAD MEGHALSZ TŐLE dumák.
First of all, nem szoktam füvezni kipróbáltam 2-3 alkalommal de nem jött be nincs rám jó hatással. (Igen, én sem szeretem de akkor se leszek olyan KLÓN hogy mindenkit lepontozok akik nem írják le hogy ez milyen gáz stb)
Személy szerint egyébként ez a nem túl gyakori használat nem érdekelne igazán, csak ne térjen át más szerre valamint ne csinálja gyakran...
17/F
Nekem már a cigi is kizáró ok, nemhogy a fű.
Egyszer volt dohányzó barátnőm és undorodtam a szájszagától. Hányingerem volt, amikor együtt aludtunk. Alvás előtt mindig elszívott egy szálat és úgy feküdt be mellém. Nem beszélve arról, hogy smárolni sosem volt jó vele, mert olyan volt mintha sosem mosott volna fogat.
Soha többet nem akarok dohányzó barátnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!