Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk! Titeket mennyire zavar/t...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket mennyire zavar/taszít, ha egy lány havonta 1-2 alkalommal füvezik?

Figyelt kérdés
Leginkább a 17-20 éves fiúk válasza érdekelne

2020. febr. 9. 19:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%

Itt nem a kérdéssel van baj hanem azokkal akik szinte minden válaszolót lepontoztak akik nem voltak 100%-ig drog ellenesek.

Engem nem érdekelnek az ilyen társadalmi normák hogy HÁT AZ A SÁTÁN MŰVE NEM SZABAD MEGHALSZ TŐLE dumák.

First of all, nem szoktam füvezni kipróbáltam 2-3 alkalommal de nem jött be nincs rám jó hatással. (Igen, én sem szeretem de akkor se leszek olyan KLÓN hogy mindenkit lepontozok akik nem írják le hogy ez milyen gáz stb)

Személy szerint egyébként ez a nem túl gyakori használat nem érdekelne igazán, csak ne térjen át más szerre valamint ne csinálja gyakran...

17/F

2020. febr. 10. 00:34
 12/17 anonim ***** válasza:
28%

Nekem már a cigi is kizáró ok, nemhogy a fű.

Egyszer volt dohányzó barátnőm és undorodtam a szájszagától. Hányingerem volt, amikor együtt aludtunk. Alvás előtt mindig elszívott egy szálat és úgy feküdt be mellém. Nem beszélve arról, hogy smárolni sosem volt jó vele, mert olyan volt mintha sosem mosott volna fogat.

Soha többet nem akarok dohányzó barátnőt.

2020. febr. 10. 07:03
 13/17 anonim ***** válasza:
72%
Istenem, a drog így, a drog úgy... de ha havonta 2x elmegy inni a barátnőivel az rendben van... az alkohol nem drog... nyugaton sorra legalizálják, de ti antidrogos agymosott vérbeli magyarok jobban tudjátok, hogy az egy szervezetromboló addiktív, undorító szer. A hanyatló nyugat biztos rosszat akar a népének.
2020. febr. 10. 07:46
 14/17 anonim válasza:
62%
Nagyon
2020. febr. 10. 13:58
 15/17 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem a füves formák egyszerűen igénytelenek. Persze mindjárt jön egy “nem füvezek, de haveromrol nem mondanád meg mert csak 500 000Ft-os ingekben jár pedig minden nap füvezik” arcok. Nyilván van akin nem látszik nem is akarok nagyon általánosítani, de a többség az igénytelen, céltalan valami lelkiproblémával küzdő fura alak. (nem húzom ezt rá azokra is akik néha füveznek), viszont MINDENKIRE ráhúzom aki kifejezetten egészségesnek titulálják és nagy gondolkodónak tartjàk magukat mindenkihez képest aki nem szimpatizál az eszméjükkel.
2020. febr. 10. 22:28
 16/17 anonim válasza:
80%
Ha rendes füvet szív, és nem ilyen dizájner herbált, akkor semmi gondom nem volna vele
2020. febr. 15. 16:46
 17/17 anonim ***** válasza:
70%
Régen toltam (nem voltam ráfüggve), akkor még imponált is volna, ma sem lenne baj, de nem csinálnám vele.
2020. márc. 8. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!