Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet, hogy tényleg tetszem a barátnőmnek ilyen kövéren?
Figyelt kérdés
Elég sokat híztam, 97 kiló vagyok (181 centi magas). Ez már elég sok, és szeretnék fogyni. A barátnőm viszont azt mondogatja, hogy jól áll, maradjak egy ideig ilyen, mielőtt elkezdek fogyni. Azt mondja, jobban tetszem neki így.
Szerintetek lehetséges, hogy így gondolja, vagy csak udvariaskodik? Elég masszív pocakom lett:-S
19/F
2020. febr. 6. 14:46
11/11 anonim válasza:
Kérdező, valószínűleg a személyiséged (is) megfogja, én ugyanilyen kövér vagyok, soha nem volt barátnőm.
De én edzetlen vagyok, rosszul oszlik el a felesleg, nincs jó dumám, megnyerő személyiségem.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!