Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek anyám rájönne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek anyám rájönne?

Figyelt kérdés
Hétvégén a barátomnál aludnék, akit a családom nagyon elítél, mert roma. Nem is ez a lényeg. A szomszéd városban lakik, ahol anyámnak rengeteg ismerőse van. Ha azt mondanám valamelyik barátnőmnél alszom rájönnének? (nem jó a kapcsolatom anyámmal)
2020. febr. 5. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem rájönne anyud a dologra, HA nem szoktal ott aludni senkinél, de ha sűrűn szoktal akkor nem hiszom hogy rájönnének. Én javaslom hogy az igazat mondd el mert ha valami olyat tesz veled akkor meg te leszel a sz*ban.

Nekem ennyi a tanácsom

2020. febr. 5. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:
67%
Mondhatod azt hogy egy barátnődnél alszol, de akkor vele is beszéld le a dolgot, hogy falazzon.
2020. febr. 5. 18:49
 3/4 Stark2000 ***** válasza:
92%
Szerintem kár kockáztatni. Ha lebuksz csak még rosszabb véleménnyel lesz a fiúról, és még távolabb lököd el a családodtól. Így csak azt éred el, hogy eltiltanak tőle.
2020. febr. 5. 18:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nálatok nem tudom hogy van, de nálunk nem csak a gyerekek tárgyalnak a felnőttekkel. Elég ha valahogy felhozódik a lány szüleinél és ők se tudnak róla semmit, akkor már mindjárt mind a ketten bajban vannak.

Előbb utóbb úgy is megtudná, főleg ha rengeteg ismerőse van. Én az utcán nem tehetek meg 2 lépést hogy anya ne tudjon róla. Ha hozok valakit haza (nem titokban), fél percig láthatnak minket az udvaron, de már másnap anyát kérdezik, hogy ki volt az a lány. Bárki is látna titeket tuti vissza mondaná, az emberek imádnak csámcsogni az ilyeneken.

Én biztos nem játszanék el ilyet a helyedben. Viszont a fiút is hagynám, ha ennyire trükközni kell meg minden már régen rossz kapcsolat.

(A kérdésből gondolom, hogy nem vagy 18. Én ismerek olyat aki így elment a barátjához, anyuka meg megtudta a dolgot és a rendőrök vitték haza a lányt. Nem kellemes dolog lehetett, de a fiúnak sem és a családjának sem. Azért mikor hajnalban a rendőr ordít a kapuban...)

2020. febr. 5. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!