Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van 1 lány aki tetszik mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1 lány aki tetszik mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szoval van 1 lány aki tetszik nem ismerem személyesen de láttam az insta profilját nagyon bejön nekem rá is írtam szépen udvariasan hogy "lenne-e kedve beszélgetni" persze nem így hanem sokkal szebben és erre a válasza: "Szio. Ahaa" Ez eddig oké. Megkérdeztem milyen zenéket szeret válasza: "Eminem. Te?" leírtam egy regénybe milyen zenéket szeretek meg ilyenek és nem válaszol pedig elérhető ilyenkor mi a teendő vagy inkább hagyjam? :/

2020. febr. 4. 20:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad
2020. febr. 4. 20:24
 2/3 anonim ***** válasza:
88%
Esetleg annyit megkérdezhetsz, hogy "Zavarok?"
2020. febr. 4. 20:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Neee. Nincs annál rosszabb aki azt kérdezi “zavarok?” Ha visszaírok akkor valószínüleg nem, ha meg nem írok vissza akkor nem érek rá tehát igen. Szóval kell tartani mindig és kérdéssel vagy témával zárni ha esetleg ő nem tudna kezdeményezni. Ha kérdezel valami valószínüleg válaszolni fog (ha nem akkor meg hagyd)
2020. febr. 4. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!