Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A szakítás a megoldás, vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szakítás a megoldás, vagy mégsem?

Figyelt kérdés

Pár nap múlva leszünk egy évesek a barátommal.

Amikor mi összejöttünk, én nem igazán éreztem magam szerelmesnek, de adtam egy esélyt ennek az egésznek. Aztán 2-3 hónap elteltével úgy éreztem: szerelmes lettem.

Majd elkezdődtek a problémák és rájöttem, hogy nem is biztos ez a nagy szerelem.

Nagyon sokszor jön rám, hogy én talán nem vagyok szerelmes, de aztán elbizonytalanodom

1 hónapja elutaztunk ketten, úgy gondoltam, hogy na: ez lesz a bizonyíték. Majd ezen az utazáson rá fogok jönni, hogy mit érzek.

Na, ez nem történt meg.

Nem tudom, egyszerűen talán nem érzem azt amit kéne, és lehet, hogy sosem éreztem. Pedig annyira vágyom erre, annyira vágyom egy olyan emberre akivel érezhetem ezt, de ő teljesen az ellentéte ennek. Meg igazából nekem is.

Nem tudom mit tegyek, félek hogyha szakítanék akkor megbánnám, mert hamar cselekedtem, de azért annyira nem hamar, hiszen 2hetente feljön bennen ez a gondolat.

Na meg van egy olyan része is a dolognak, hogy nem akarok egyedül maradni. Tudom ez önzőség, de igaz sajnos.

Probaltam már beszélni vele ezekről, de nem ment, úgy csinált mint aki meg sem hallja azt a részt, hogy "lehet nem érzem azt amit kéne", és nem is reagált azokra amiket mondtam.

Voltatok már hasonló helyzetben?

(18 éves lány vagyok)

2020. febr. 3. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:
92%

Mit tudott volna reagálni rá? Mondja meg, hogy mit érezz? Ezt neked kell eldönteni. Vagy érzel valaki iránt valamit vagy nem, azért nem olyan bonyolult dolog ez.

Attól meg nem kell félni, hogy mi lesz utána, nem 45 éves vagy, csak 18.

2020. febr. 3. 15:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is voltam hasonló helyzetben már. Az ilyet hagyni kell, ha egy év alatt nem alakult ki benned rendes kötődés, akkor már nem fog, és felesleges pazarolni az idődet. De az az igazi lángoló szerelem érzés valakinek sose jön el. Egyedül meg úgyse fogsz maradni, jön másik fiú, emiatt tényleg ne maradj a kapcsolatban.

22/L

2020. febr. 3. 15:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha már 1 éven belül elő jön ez az érzésed akkor hidd el, hogy nem a megfelelő emberrel vagy ! Van egy pici kapcsolat függőséged ezért nem mersz lépni pedig sokkal felszabadultabb leszel utána :)
2020. febr. 3. 17:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is ez volt, és már épp kezdtem azt gondolni, hogy igen, most szerelmes vagyok, amikor szakított🙃

Aztán rájöttem, hogy szeretem őt, de az nem biztos, hogy egyenértékű a szerelemmel

2020. febr. 6. 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!