Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem kaphatjuk meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kaphatjuk meg azokat a nőket, akikért nagyon oda vagyunk, akiket meg le se tojunk, azok meg nyomulnak?

Figyelt kérdés
Van ennek valami tudománya? logikája? Anélkül , hogy beszéltem volna vele , vagy történt volna egy első brnyomás , már tudom , hogy nem fogom megkapni , hisz oda vagyok érte.
2020. jan. 21. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kaphat mindenki fullos csajt,egy fullos csajhoz meg hasonló kaliberű fiú illik
2020. jan. 21. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:
33%

Nem értek egyet az elsővel, nemcsak a külsőn múlik egy kapcsolat. Arról nem is beszélve, hogy mindenki mást lát szépnek, vonzónak.

Ha nem beszélsz vele és ennyire negatívan állsz hozzá, tényleg nem fog összejönni. Szedd össze a bátorságod és próbálj kezdeményezni, normális, értelmes lány nem fog kinevetni érte. Sok sikert. ;)

2020. jan. 21. 16:43
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
A hasonló kalibert fiú esetében nem a külsejére értem,míg a lány esetében a külső a döntő, a fiú esetében az önbizalom és személyiség sokkal többet nyom a latba
2020. jan. 21. 16:47
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Ha te e nöket "megkapni való tárgynak" tekinted, akkor ne csodálkozz!
2020. jan. 21. 19:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan azt kapod, amit adsz.

Tehát ha te fullos csávó vagy akkor fullos csajod lesz. Ha nem vagy fullos csávó, akkor nem lesz fullos csajod.

Nem kell ezt túlbonyolítani.

2020. jan. 22. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!