Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, vagy a pasimmal? Ezt nem tudjuk megbeszélni, hiába próbáltuk.
Az előző kapcsolatban nagyon rosszul esett az, ahogy a pasim fősulira kerülve bulizni járt és elhanyagolt. Ezért is lett vége. A mostani párommal hiába beszélek. Hogy mi esik rosszul. Nem ért meg. Sokat ígér, amit nem tart be. A tesója is hívott velük, a párom is mondta, hogy menjek korizni. Úgy volt hogy szól. Szólt is. Hogy már ott vannak, és milyen jó. (ez most csak a legutolsó, de síeléssel 3x volt ez) haverokkal megy biciklizni a sötétben, nem ír. Főleg az zavar, hogy bandázik kint, lányok is vannak néha, és mondta hogy részegen mit csinálnak a lányok. Mindig rosszul esik. Főleg most utoljára a síelés és korizás miatt. Téli szünetben sehol nem voltunk együtt, haverokkal hetente 2x is. Amikor menni akarok valahova, már meg van szervezve (pl most szombatra h találkozok a barátnőmmel) megkérdezni jöhet e hozzám. Mondtam hogy nem, mire annyit válaszolt, hogy jaj tényleg... Mész ki... Hát jó. Pedig veled lettem volna. De akkor nem. Aztán pár perc után meg hogy mégse tudna jönni, mert mennie kell valahova. Nem tudom miért csinálja ezt. Ha békülni akar, akkor folyton "kényeztetne", meg h szex után jobban megértjük egymást. Amiatt hogy így viselkedik, kezdem nem kívánni a szexet sem. Én nem járok soha sehova, mindig tudja h otthon ülök, de kiakad ha nem írok, vagy veszem fel. És néha az egészet úgy állítja be, hogy hisztizek. És már nem tudom eldönteni, hogy tényleg így van e, vagy okkal vagyok dühös
17f, 18 l
Szia!
Lelki zsarolás sakkban akar tartani hogy mikor te ne csináld azt amit akarsz, mert nem tudja kontrollálni,de ő meg azt csinál amit akar. Csak ennyi.
Fiatal hozzád,
Sztem dugó pajtinak jó vagy nála, ennyi....
Hagyd ott, ha ennyire leszar, találsz jobbat :)
Ne 30 éves legyen, de valaki olyan, aki ha megvan beszélve, nem hagy otthon a négy fal között....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!