Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek bejovok neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejovok neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel mar nagyon regen talalkoztam de akkor odavoktunk egymasert cska nagyon messze lakunk es meg igy utana egy keveset beszeltunk szivekkel aztan lett baratnoje most nemreg ijra irt es uj baratnoje van ! Olyanokat ir h nagyon szeo vagy es segit ha fondolok ra es h akkor is fog irni nekem ha nincs ra szuksegem! Nagyon szeo a baratnoje de nagyon messze kakunk egymastol sztetek meg lehet oldani? Es meg annyi h mirol beszelgessek vele messengeren mwrt eliben megy a beazelgwtes csak itt nem mert nincs tema vagy mar mindent kibeszeltunk ti mit csinalnatik?
2020. jan. 13. 21:58
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól hámoztam ki ebből az olvashatatlan szövegből, a srácnak barátnője van. Amíg ez nem változik, ne akarj semmit. Mégis mennyivel lenne jobb, ha veled csalná meg? Ha akar valamit tőled, akkor majd szakít a lánnyal. Addig felesleges kombinálni.
2020. jan. 13. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!