Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Valóban gáz, hogy ilyen hamar...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban gáz, hogy ilyen hamar odaadnám magam?

Figyelt kérdés

Két hónapja jöttem össze a barátommal, de előtte másfél évig barátok voltunk, szóval ismerjük már eléggé egymást. Én úgy érzem, hogy készen állok arra, hogy lefeküdjünk. De mindenkitől azt hallom, hogy ha ilyen korán lefekszem valakivel egy r*b*nc vagyok, stb. A barátnőim is mondják, hogy húztam még, nem kell így odadobnom neki magam. Várnom kéne még? Tudom, hogy ez rajtam múlik és én érzem, de el vagyok bizonytalanodva. Én késznek érzem magam lelkiekben, de közben meg egy sz**hának érzem magam. Nekem ő lenne az első egyébként, én neki nem.

17/L

2020. jan. 9. 23:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%
Ez egyálataln nem gaz és nem hamar nekem 3 ótra alatt sikerult megfektetni egy csajt!.... palbne ah elozoleg is ismerted az meg h ki mit mondd en erdekeljen!
2020. jan. 9. 23:29
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Igazából tényleg csak rajtad múlik. Ha vársz még egy kicsit, azzal azt jelzed, hogy téged nem olyan könnyű megkapni, ami talán emeli az értékedet. De lehet tényleg nincs erre szükség, ha jól ismeritek és tisztelitek egymást.
2020. jan. 9. 23:31
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Senkinek semmi köze a szexuális életedhez. Ez csak rád és a párodra tartozik. Csináld azt amit szeretnél, nem kell senkinek beszámolni róla.
2020. jan. 9. 23:47
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Bnoidnek csak savanyu a szolo hogy ok bezzeg nem kapnak kukit. :) ezert inkabb nyomjak az alszent szoveget, mikozben ha o nekik lenne lehetoseguk, mar reg porognenek a fszon mint egy ribi a rodeo bikan. 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
2020. jan. 10. 00:31
 5/12 anonim ***** válasza:
92%

Nekem 4 éve a jelenlegi barátom volt az első szexuális kapcsolatom, 17 évesen. Szóval nem úgy mondom ezt, hogy fűvel fával csináltam fiatalon.

De ne mondja már azt senki, hogy 17 évesen 2 hónap együtt járás, meg több mint egy évnyi barátság után "csak úgy odadobnád magad". Hova kéne ennél tovább várni? Te készen állsz, gondolom a bizalom is megvan köztetek, kapcsolatban is vagytok, akkor végképp nem értem miért lennél lotyó.

2020. jan. 10. 00:33
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Mások 1-2 nap vagy óra ismerettség után mar szexelnek. Egyáltalan nem vagy ribi. Ha érzed, hogy szeretnéd, akkor hajrá! :)
2020. jan. 10. 02:44
 7/12 anonim ***** válasza:
69%

Dehogy gáz.

Iszonyú idegesítő a fölösleges az időhúzás.

2020. jan. 10. 06:13
 8/12 anonim válasza:
83%

4 éve ismertem már mikor elhívott randizni. Még aznap este odaadtam magam. Azóta is együtt vagyunk immán 1 éve. Ő a második ember, akivel valaha is szexeltem. Nem hinném, hogy könnyűvérű vagyok emiatt. Ha azt érzed Te készenállsz, akkor dobd be magad és szard le mások véleményét. Magadnak élsz, nem másoknak!

23N

2020. jan. 10. 11:38
 9/12 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Nem az ! Ne mások szerint élj élj úgy a hogy te szeretnél
2020. jan. 10. 12:45
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Én adnék kukit a savanyú szőlős barátnőidnek! ;) :D
2020. jan. 10. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!