Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti engednetek, hogy a párotok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti engednetek, hogy a párotok ujjlenyomata benne legyen a telotokban? 16/l

Figyelt kérdés
Mármint hogy mindkettotok beleteszi a másik telojaba az ujjlenyomatat. Más is csinált ilyet? Vagy szerintetek ez normális? Azt tudom hogy meg barátok szoktak ilyet csinalni, mert nekem is benne van a telomba a legjobb barátom ujjlenyomata.

2020. jan. 6. 21:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Igazából ezt azért nem érzem nagy dolognak, mert amíg nem ujjlenyomat olvasós telefonom volt, addig nem is volt rajta semmilyen kód. A párommal fel tudjuk oldani egymás telefonját, de ez nálunk mem igazán 'bizalmi' kérdés volt. Mármint nem amiatt adtuk meg, hogy na akkor megadom hogy belenézhess hogy megbízz bennem.

Van, amikor egyikőnk vezet és megkéri a másikat hogy hívjon fel valakit. Vagy ha le van merülve a telefonunk és valamiért nem opció hogy saját magunk használjuk a telefont.

Sosem néztünk bele egymás üzeneteibe, még akkor sem, ha feloldás után egyből a messenger nyílt meg.

2020. jan. 6. 22:53
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de gyerekes
2020. jan. 7. 01:47
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a telefonom simán csúszka elhúzásával oldható, és a laptioomon is meg van jegyeztetve az összes jelszavam, de néha a Facebookot is belépve hagyom, ha ott felejtem bekapcsolva. Ha akar belenéz, nem zavarna. Néha az én laptopomról szokott nyomtatni akkor is belenézhetne, ha akarna.
2020. jan. 7. 08:36
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Csak én tudom a telefonom feloldókódját, és jól is van ez így.
2020. jan. 7. 12:48
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

A barátom önként belerakta az ujjlenyomatomat a telójába, én meg megadtam a jelszómat.

17/l 18/f

2020. jan. 7. 15:30
 16/17 anonim ***** válasza:
50%

A 21-ik század párkapcsolatai.

Szereplöi pisis tinik és az undoritó felnöttek.

2020. jan. 8. 11:53
 17/17 anonim ***** válasza:

Nálunk ez először kis játéknak számított, kilesni a másik kódját, aztán szépen megtanultam a feloldó mintáját, ő meg a pin kódomat, és utána a kényelem miatt beletettük egymás ujjlenyomatát is.

A Facebook jelszavát egy játék miatt tudom, mert az ő account-jával léptem be, és az facebook-hoz volt kapcsolva. Ő is tudja az én jelszavaimat, mert volt hogy be kellett lépnie nekem, de egyikünk sem élne vissza vele. Szerintem akiknek nincs rejtegetni valója, az simán beleteheti az ujjlenyomatát a másik telójába. Úgysem ellenőrzöm folyamatosan, nem olvasom az üzeneteit, mert megbízok benne

2020. jan. 8. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!