Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti engednetek, hogy a párotok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti engednetek, hogy a párotok ujjlenyomata benne legyen a telotokban? 16/l

Figyelt kérdés
Mármint hogy mindkettotok beleteszi a másik telojaba az ujjlenyomatat. Más is csinált ilyet? Vagy szerintetek ez normális? Azt tudom hogy meg barátok szoktak ilyet csinalni, mert nekem is benne van a telomba a legjobb barátom ujjlenyomata.

2020. jan. 6. 21:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
14%

NEEEM!!!

Szigorúan TILOS!

GDPR problémákat vet fel eleve, amiért cégeket komoly millió eurókra büntetnek és magánszemélyek esetén is elég drága bünti jár érte!

Tessék elfelejteni!

2020. jan. 6. 21:33
 2/17 anonim ***** válasza:
34%
Nem. Senki részéről nem normális. Ez személyes dolog, informatikai biztonsági szempontból teljesen elfogadhatatlan a másik embernek jelszót, bármilyen belépési adatot átadni.
2020. jan. 6. 21:35
 3/17 anonim ***** válasza:
95%

A facebook és egyéb jelszavainkat nyilván nem osztjuk meg egymással, de praktikai okokból a barátnőm arca benne van a faceID-mban az én ujjlenyomatom meg az ő telefonjában.

Pl. ha vezetek és megkérem hogy nézze meg hogy ki írt és mit meg válaszoljon is rá esetleg, ha ő valamit csinál a fürdőben, de kíváncsi ki kereste stb.

2020. jan. 6. 21:43
 4/17 A kérdező kommentje:
Ha a párok megbíznak egymásban akkor nyilván megengedik egymásnak nem? Ha nincs semmi titkolni valljuk, sztem.
2020. jan. 6. 21:46
 5/17 anonim ***** válasza:
84%

Nekem nem lenne takargatnivalóm a telefonomban a barátnőm előtt, úgyhogy én simán megengedném... Majdnem mindenki ismeri a feloldó mintámat, ezzel sincs semmi gond. Én megbízok a közvetlen környezetemben, hát még a barátnőmben (ha lenne.. :P )

20F

2020. jan. 6. 21:53
 6/17 anonim válasza:
84%
Mi is fel tudjuk oldani egymás telóját. Nincs ezzel semmi baj. Nekem semmi titkolni valóm nincs tehát egyáltalán nem okoz gondot. Bármit megnézhetne ettől függetlenül sohasem kutakodik és én sem.
2020. jan. 6. 22:00
 7/17 anonim ***** válasza:
78%
Nekem is benne van face idm a bnomébe, és ő is az enyembe de ez csak akk mukodik ha nem erdekelnek a masik uzenetei :P Én azért találtam ki, hogy munkamm iatt sokat kell utazni, igy ha a mercedes nem lenne eleg biztonsagos és meghalnék, akk bnom tudjon intezni mindent ;)
2020. jan. 6. 22:04
 8/17 anonim ***** válasza:
66%

Cicuka, miert gondolom hogy igazabol te akarod azt, hogy bejuthass a baratod telojaba barmikor, es most onigazolast keresel hogy ez belefer es perszehogy oke?

A kerdesre valaszolva: nem, nem adunk meg SENKINEK jelszot semmihez, amivel adott esetben vissza lehet elni. Akkor se ha 'legjobb barat', vagy barmi. Szulokent a sajat gyerekemnek azzal a feltetellel vettem telefont, hogy soha senkinek nm mondja meg a jelszavat / kodjat, meg nekem se.

2020. jan. 6. 22:10
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém le sincs zárva. Problem solved.
2020. jan. 6. 22:16
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én újlenyomatom benne van a barátom telefonjában, én is elmondtam neki telefonom kódját, mondjuk szerintem már rég elfelejtette... De én eddig még sosem néztem bele a telefonjába, mert egyáltalán nem érzem szükségét.
2020. jan. 6. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!