Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 19 ő 14 gáz lenne ha össze jönnénk?
Figyelt kérdés
5ev van köztünk én 19eves fiú vagyok ő pedig 14eves lány
És mennyire lenne gáz ha össze jönnénk mert szeretjük egymást
2020. jan. 5. 20:30
2/12 anonim válasza:
Szia
Figyelj ez hülyeség hogy gáz..
Ha szeretitek egymást akkor miért ne , mind a ketten öregedtek és pár év múlva nem lesz ennyire szembe tűnő a korkülönbség
3/12 A kérdező kommentje:
Csak igazából attól tartok hogy mennyien fognak ezért támadni és hogy ez neki mennyire lesz rossz hogy ennyien ellenünk lesznek
2020. jan. 5. 20:46
4/12 anonim válasza:
Ha elég érett egy párkapcsolathoz akkor nem fogja zavarni.
Illetve ha te sem használod ki akkor megóvod magad a jogi dolgoktól.:)
Csak óvatosan.
5/12 A kérdező kommentje:
Kihasználasról szó sincs az szerintem elég undorító dolog
2020. jan. 5. 21:14
7/12 anonim válasza:
Ha lesz rá türelmed várni, vágjatok bele!
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :) :)
2020. jan. 5. 21:27
9/12 anonim válasza:
Hat 20 ev mulva mar nem lesz olyan gaz. Gondolom te nem nagyon akarod elesziteni 14 evesen a szuzesseged o viszont nagy valoszinuseggel mar elvesztette es neki a szexualitas egy kapcsolatban alap.
10/12 anonim válasza:
Mi baj lehet? Legfeljebb elvisz a rendőrség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!