Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor vesztették el a szüzességet, és mennyire fájt?
Figyelt kérdés
A barátommal 2 éve vagyunk együtt, és úgy érezzük, hogy itt az ideje megtenni. Ő neki nem ez lesz az első, de nekem igen, és egy kicsit félek is. Mondta, hogy óvatos lesz, de mire számítsak még? 18L2020. jan. 5. 18:43
11/16 anonim válasza:
Ne izgulj én 18 voltam, egyáltalán nem fájt (max egy kicsit kellemetlen volt) és egy csepp vér sem folyt. Másnap már semmit nem éreztem belőle
12/16 anonim válasza:
Nekem nem fájt, kevés a volt a vérzés is.Szerintem azért fájt nektek, mert nem voltatok elõkészitve a közösülésre.
13/16 anonim válasza:
17 éves voltam, nekem egy kicsit fájt csak. Volt utána második menet is, ott már nem fájt, szóval nem volt tartós a fájdalom. Vér semmi. Előtte a sok-sok előjáték segít. Meg ha a barátodnak nem valami brutál vastag a férfiassága.
14/16 anonim válasza:
Érdekes mi csináltunk mást előtte, és még is fájt. Felfoghatnátok hogy ez tényleg ember függő.
15/16 Papucs112 válasza:
Nekem nem fájt, nem is vérzett:) 15 voltam akkor, most 17. Kellemes élmény maradt.
16/16 anonim válasza:
15 évesen és mindketten szüzek voltunk.Nekem egyántalán nem fájt csak az elején kellemetlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!