Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kíván? (Több lent) Fiúk, nektek mik az erogén zónátok?
Sziasztok! 17L vagyok, a barátom pedig 19. Akárhányszor találkozunk, ahogy csak alkalmunk adódik egész nap csókolózunk, (szó szerint egész nap) nagyon kis szünetekkel. Csókolózás közben átkarolja a derekam, belemarkol a fenekembe (amitől én teljes izgalomba jövök) illetve gyengéden a fülembe harap és csókolgatja a nyakam. Szerintetek is kíván engem? Olyan gyengéd és odaadó, a csókja lágy és vad egyben.
Fiúk! Nektek mik az erogén zónátok? Mivel tudnám mégjobban “feltüzelni”? Olyan jó látni amikor a nyakát puszilgatom élvezi, viszont nem hagyja, hogy sokáig csináljam.
Ötlet? Tipp?
Most a negatív az nem érdekel, szóval most attól kíméljetek :D
Ja és még annyi, hogy nagyon szeret az ajkamba harapni.
tapogasd körbe mindenhol a pasidat és figyeld a reakcióját, nehogy nekem kelljen őt fogdosni, hogy elmondjam neked, hogy a pasid mit szeret
18/f
Jahh, hogy még arra sem tudsz rájönni idegenek segítsége nélkül, hogy kíván-e? Ooookééééé....😂
Nem lesz hosszú kapcsolat, ha a testiség ennyire túlsúlyban van. Mondjuk az már biztos, hogy nem az eszedért szeret, amit meg is értek a kérdésed után.
Az én erogén zónám a lányok teste. :D
Szerintem a barátod is ilyen, szeret ő dominálni. Nem biztos, hogy igényli, hogy ilyen finoman kényeztesd, inkább ő akarja a te testedet élvezni.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!