Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek kíván? (Több...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kíván? (Több lent) Fiúk, nektek mik az erogén zónátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 17L vagyok, a barátom pedig 19. Akárhányszor találkozunk, ahogy csak alkalmunk adódik egész nap csókolózunk, (szó szerint egész nap) nagyon kis szünetekkel. Csókolózás közben átkarolja a derekam, belemarkol a fenekembe (amitől én teljes izgalomba jövök) illetve gyengéden a fülembe harap és csókolgatja a nyakam. Szerintetek is kíván engem? Olyan gyengéd és odaadó, a csókja lágy és vad egyben.

Fiúk! Nektek mik az erogén zónátok? Mivel tudnám mégjobban “feltüzelni”? Olyan jó látni amikor a nyakát puszilgatom élvezi, viszont nem hagyja, hogy sokáig csináljam.

Ötlet? Tipp?

Most a negatív az nem érdekel, szóval most attól kíméljetek :D

Ja és még annyi, hogy nagyon szeret az ajkamba harapni.

2020. jan. 3. 17:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

tapogasd körbe mindenhol a pasidat és figyeld a reakcióját, nehogy nekem kelljen őt fogdosni, hogy elmondjam neked, hogy a pasid mit szeret

18/f

2020. jan. 3. 17:36
 2/3 anonim ***** válasza:
93%

Jahh, hogy még arra sem tudsz rájönni idegenek segítsége nélkül, hogy kíván-e? Ooookééééé....😂

Nem lesz hosszú kapcsolat, ha a testiség ennyire túlsúlyban van. Mondjuk az már biztos, hogy nem az eszedért szeret, amit meg is értek a kérdésed után.

2020. jan. 3. 17:44
 3/3 anonim ***** válasza:
83%

Az én erogén zónám a lányok teste. :D

Szerintem a barátod is ilyen, szeret ő dominálni. Nem biztos, hogy igényli, hogy ilyen finoman kényeztesd, inkább ő akarja a te testedet élvezni.

25/F

2020. jan. 3. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!