Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha osszejonnek a baratnom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha osszejonnek a baratnom regi kiszemeltjevel az gaz lenne?

Figyelt kérdés
Kb 1 honapja tetszett neki es en nemreg(a volt kiszemeltjevel) kb 2 hete beszelni kezdtem vele es hat a tobbi az 🤷‍♀️
2020. jan. 2. 22:16
 1/4 anonim ***** válasza:
31%

Nemhiszem, ha akkor nem jött vele ő össze akkor annak oka volt..nyilván csak találgatni tudok, hogy miért.. mert nem merte neki megmondani, mert ő nem jött be neki, mert nem illettek össze, mert elvesztette az érdeklődését iránta, mert más kezdte el érdekelni. Hát a lényeg a lényeg már nem érdekli, hacsak nem hazudik róla.

Neked meg nyilván tetszik, most érdekel téged, így tiéd a lehetőség, ne foglalkozz vele mi volt, csináld azt ami neked jó.

2020. jan. 2. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:
47%
Nem.
2020. jan. 2. 22:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá. Csak nem ér még annyit az a kiszemelt, ha elveszítenéd érte a barátod..
2020. jan. 3. 10:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nállunk is volt ilyen barátnőmmel ,és én megkérdeztem tőle ,úgymond engedélyt kértem ( persze nem szó szerint) és nem zavarta
2020. jan. 3. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!