Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Milyen betegségem van? Másnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen betegségem van? Másnak is van ilyen?

Figyelt kérdés

fiú vagyok

arról van szó hogy betegesen féltékeny vagyok, és szinte megszállottan bele tudok esni lányokba nagyon rövid idő alatt

ha a barátnőmet látom hogy másik srácot megölel, vagy beszélget vele akkor teljesen elmegy a kedvem mindentől, talán azt érzem hogy már nem is kellek neki és úgy érzem magam mintha megcsalt volna

hangulattól függően ugyanekkor néha elképesztő haragot és dühöt érzek (nem a barátnőm iránt)

néha instán elkezdek kutakodni, és ha látom hogy a barátnőm szívecskét kommentel más srác posztja alá elkezd fájni a hasam és nagyon depresszív hangulatba kerülök

múltkor elmesélte hogy 1 éve még bőven a kapcsolatunk előtt volt egy buliban, ahol részegen (először csinált ilyet) lesmárolt egy idegen srácot

ez annyira megütött hogy szinte megtört, a sírás kerülgetett és hányni tudtam volna

valamiért van egy ilyen vágyam hogy szerzek egy ártatlan félénk visszahúzódó lányt, aki csak engem ismer és csakis engem akar

nem tudom feldolgozni hogy rajtam kívül is vannak hozzá közel álló srácok, és azt hogy neki sosem leszek annyira fontos mint nekem ő (annak ellenére hogy imádjuk egymást, én biztos hogy jobban oda vagyok érte, már szinte betegesen) és azt se hogy nem is olyan ártatlan mint amilyennek tűnik

és tudom hogy ez nem normális, utálom mikor így érzek mert tudom hogy egy normális embert az ilyen dolgok nem zavarnák, de engem mégis olyan szinten zavar hogy befolyásolja az életemet

mit tudok ezzel kezdeni? másoknak is van ilyen esetleg?

2019. dec. 29. 23:01
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
ajánlom figyelmedbe a "You" című sorozatot netflixen :DD
2019. dec. 29. 23:19
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
#Első nagyon gonosz vagy😀
2019. dec. 30. 09:25
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Állj át a sötét oldalra
2019. dec. 30. 10:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Beszélgess el egy körzeti ifjúsági pszichológussal. Az ingyenes is.

Szerintem önértékelési problémák állhatnak a háttérben leginkább, de nem hinném hogy csak ennyi. Próbálj megváltozni egy kicsit ilyen téren, mert magadat, és a kapcsolatodat is mérgezed. Az egészséges féltékenység nem baj, de így tényleg hamar véget érhet a kapcsolatod.

2020. jan. 1. 16:11
 5/7 anonim válasza:
100%
Örülök, hogy megnéztem a kérdésedet. Teljesen ugyan ez van velem is mint, amit leírtál, és én sem tudok ezzel mit kezdeni.
2020. jan. 1. 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló vagyok, csak lányban. Ha a pszichológiai hátterét próbálom nézni a dolognak, akkor talán szeretethiány okozhatja. Nem arról van szó, hogy nem szerettek vagy szeretnek a szüleim, de mindenkinek másak az igényei és előfordul, hogy valakinek több kéne, mint amit kap. Ha ez nincs meg, akkor ilyen leszel. Én próbálom elnyomni magamban, de érzem, hogy a féltékenység a baráti kapcsolataimra is rányomja a bélyegét. Szóval kérdező, nem vagy egyedül. Ha akarsz róla beszélgetni, írj nyugodtan.
2020. jan. 12. 20:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A féltékenység a túlzott birtoklási vágyból fakad. A másik ember NEM a tulajdonod! Ha valakit szeretsz, akkor meg kell benne bízni. A bizalom nem a szeretet hiánya.
2020. jan. 23. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!