Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy manapság 12 éves lányoknak is van pasija?
Az, hogy mi számít normálisak, eléggé relatív. A történelem során a társadalom felfogása is számtalanszor változott ezen a téren. Az én értékrendem szerint ez nem normális. A "mai fiatalok" mindent egyre korábban kezdenek, ami szerintem a gyerekkor rovására megy. A gyerekkort pedig megélni kéne, nem eldobni, mert később már nem kapja vissza senki. Szerintem az ilyen gyerekekből lesznek később az idejekorán kiégett felnőttek.
29 L.
Nekem meg óvoda kiscsoportban volt barátnőm.
Nem tudom, te hány éves vagy, és hogy miféle burokban éltél 18 éves korodig, de teljesen normális, hogy egy gyereknek is legyenek érzései. Sőt, már sok tanulmány rávilágított, hogy felnőtt korukban azoknak valószínűbb, hogy gondjai lesznek a párkeresés és a szerelmi élet során, akiknél a gyerekkori szerelem kimaradt.
Nyilván mindent az életkori sajátosságokhoz mérten kell megélni, tehát egy 5 éves szerelme nem abból fog állni, hogy milyen pózban d*gjon a pasijával, de attól, hogy más formában mutatkozik meg, az attól még ugyanúgy szerelem.
Azért az nem mindegy ám,hogy milyen kapcsolat!Mert az hogy pl.:a fiú hazakíséri a lányt,az normális.
De az ,hogy már a lány itt kérdezgeti,higy terhes-e az már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!