Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Karácsony a barátom családjával?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karácsony a barátom családjával?

Figyelt kérdés

Nem is tudom hol kezdjem, talán csak őszinte tanácsra lenne szükségem, és arra, hogy mit gondoltok.

Szóval mielőtt összejöttünk volna a barátommal, közel 8 hónapig voltunk barátságban. 1 hónapja vagyunk együtt. Minden nagyon jó, viszont van egy két dolog amely megijeszt. A barátom anyukája megszerezte a számomat és naponta hívogat,és degradálja fiát a telefonban...Hozzáteszem, nem egy anyuci kisfia típus,neki sosem mondd ilyeneket, nincs túl jó kapcsolatuk, csak égetni akarja valszeg. Még sosem találkoztunk az anyukájával, de úgy érzem mindent irányítani akar. Persze együtt fogjuk tölteni az ünnepeket a barátommal, és átmegyek hozzájuk. Arról volt szó, hogy a szűk családi kört fogom megismerni, vacsorázunk, filmeket nézünk kettesben. De az anyukája utolsó pillanatban benyögte, hogy az egész rokonságát lehívja és mindenki rám kíváncsi, a távoli rokonai is. Nekem eddig ezt senki sem mondta. És egy 1 hónapos kapcsolathoz ez megijeszt, mivel igen komoly a dolog, csak gyors ez nekem. Még a szűk családját sem ismerem,ez egy bimbózó kapcsolat. Erre mindenki kérdezgetni fog mindenről, én leszek a középpontban, kicsit kétségbe estem. Olyan, mintha eljegyzés lenne, vagy 3 éve együtt lennénk... Kíváncsi vagyok a családjára, csak ez jelenleg még korai és elrontja a friss kapcsolat kezdeti lángját azt érzem. És szeretjük egymást a barátommal igen, de még nem itt tart a kapcsolat, a családjához még nincs sok közöm úgy, 1 hónap járás után. Mi egész sok ideig barátkoztunk és furcsa még nekem, hogy már többek vagyunk. Csóknál több nem is történt közöttünk, annyira friss a dolog. Nagyon szerelmes vagyok belé, szeretem, Ő is engem és meg kéne ezt vele beszélnem csak félek hogy megbántom ezzel és hogy nem értené meg, hogy megijedtem. Főleg, hogy mindenki vár állítása szerint már. Csak tanácsra lenne szükségem

18/L 19/F

2019. dec. 22. 21:02
 1/2 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem mindenképpen beszélj vele, ha ennyire szeretitek egymást megfogja érteni és segíteni fog neked.
2019. dec. 22. 21:15
 2/2 anonim ***** válasza:
89%

1 hónap után erre kapásból nemet mondanék.

Ugyan miért kéne pofavizit a komplett rokonsággal???

Ez a család valami elmebetegségben szenved.

2019. dec. 22. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!