Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én csinálok valamit rosszul, hogy a barátomat már nem is érdeklem?
Kérdező, MIÉRT vagy még ezzel a lehúzó, mérgező figurával?
Legyen már egy kicsivel több önbecsülésed!
Az lenne a legjobb döntés, ha otthagynád. Egy ilyen kivételes és nem mindennapi, csodás leányzót, összehordott hülye és értelmetlen kritikákkal és fújolással tud csak megszólítani, annak csak egy utcaszéli k..va való maximum (bocsánat a kifejezésért, próbáltam finoman fogalmazni).
Szakíts, mert biztos lesz olyan, aki ezeket a nem mindennapi tulajdonságaidat többre fogja értékelni mindennél!
Nem tudom, hogy megcsal-e, de hogy van kinézve más a helyedre, az szinte biztos.
Hát, sz.a.rnak nem néz ez a csávó, nem kellesz neki!
Úgyis szakítani fogtok, ne várd meg, amíg ő mondja ki, mert úgy meg fog alázni, hogy hosszú idő lesz kiheverni.
Küldd el a pi.csába, higgy nekem!
Jah hogy már ver is?
Akkor nem itt kellene segítséget kérnék, hanem a családból vagy barátoktól, hogy segítsenek megszabadulni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!