Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én csinálok valamit rosszul, hogy a barátomat már nem is érdeklem?
A rohadt életbe, hogy ilyen tehetséges, értékes barátnője van, és még megölelni is fáj?
És ezek után még magadban keresed a hibát? Ez ugye nem komoly?
Ez szerinted egy normális kapcsolat? Ahol téged csak játékbabának tart, amit bármikor elővehet, vagy félredobhat?
Ugye tudod, hogy sokan a fél életüket odaadnák egy ilyen lányért? Ugye tudod, hogy sokan nem becsmérelnének, nem tartanának igénytelennek, hanem megbecsülnék, hogy egy ilyen különleges lánnyal járhatnak?
Szerintem nem benend van hiba. Teljesen érthető amiket leírtál, és ő is megértené ha értelmes lenne. Jobb lenne már a szakítás szerintem. Te valaki olyat érdemelnél aki értékel téged, nem pedig ilyen srácot aki csak kritizálni tud.
20N
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcs..
Ezt is te írtad ki kérdezö vagy a barátod?😂..
Az első leírta amit gondolok.
Amúgy se jön be, ha valaki a nap 24 órájában csak a külsején aggódig, ne legyünk már ennyire felszínesek.
dobk ki a pitsaba ezt a gyokeret. nem te csinalod rosszul, hanem o. nyilvanvaloan nem fogad el olyannak amilyen vagy.
"az igényesség az nem csak az hogy tisztálkodsz, mosod a ruháidat és hasonlók hanem hogy szép vagy meg minden"
tehat meg szepnek se tart teged??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!