Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért talál ki mindig kifogáso...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért talál ki mindig kifogásokat ha találkozni szeretnék?

Figyelt kérdés

Nem ertem a barátomat és nem tudom mit tegyek. Osztálytársak vagyuk, 1 éve járunk. Nagyon kedves és figyelmes fiú. Az iskolában. Mindketten elfoglaltak vagyunk mert sportolunk. Iskolán kívül nagyon keveset találkozunk és egyre jobban az az erzésem hogy kifogásokat keres.

Nem hinném hogy másik lány van a képben. Nagyon sokszor jön érte a sulihoz az apukája vagy a tesója, és mennek haza, utána megy edzésre.

De ha van egy több napos szünet, szinte sosem találkozunk. Hétvégén idejét sem tudom mikor mentünk el valahova.

Az iskolában nagyon kedves, mindig odafigyel rám, érdeklődik.

Már rákérdeztem párszor hogy miért nem akar találkozni, de mindig az a válasz hogy nagyon szeretne, de sok a programja.

Nem tudom mit momdhatnék még neki, hogyan kérdezzek rá hogy mondja meg az igazságot, de mégse tűnjek elszámoltatónak.

2019. dec. 16. 07:47
1 2
 11/12 Laylah ***** válasza:
100%
Mert tini fiúként "ciki", ha nincs csaja. A semminél több voltál, mert elmondhatta, hogy van barátnője.
2020. ápr. 2. 16:53
 12/12 A kérdező kommentje:
Igazad lehet. Barbibabának jó voltam neki...
2020. ápr. 3. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!