Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem ír már annyit a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír már annyit a barátom? Más fiúknál is így van ez?

Figyelt kérdés

Már 2 éve együtt vagyunk, osztálytársak vagyunk. Már említettem neki többször is, hogy nekem fontos ha napokig nem találkozunk, akkor legalább üzenetben tartsuk a kapcsolatot. Mindig azzal magyarázza hogy nem nagyon szeret írni, és személyesen jó sokat beszélgetünk, de megígéri, hogy odafigyel erre.

Nem kérem azt, hogy 5 percenként beszéljünk, de azért napi 2-3 üzenetváltás nekem kellene.

Látom rajta, hogy próbálkozik, de nagyon sokszor előfordul, hogy látja az üzenetemet, de nem válaszol. Ilyenkor észreveszi egy idő után, már azért is, mert "megköszönöm" neki a választ, és erőt vesz magán, de aztán megint újra és újra ugyanez a szituáció.

Most például 1 hétig beteg voltam, csak nagyon ritkán kérdezte meg hogy hogy vagyok. Én pedig folyamatosan aggódom érte ha ő beteg.

Élőben nincs semmi probléma, nagyon kedves, figyelmes, sokat ölelget, puszilgat.

De ezt a viselkedést nem értem, biztos azért mert én más vagyok. Próbálom megérteni, csak nagyon nehéz.

Mit tegyek? Nem akarom állandóan felhánytorgatni ezt, mert akkor meg én leszek a követelőző.

2019. dec. 11. 10:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ő elmondta, hogy nem szeret írni, viszont próbál hozzád alkalmazkodni. Egy kapcsolatban mindkét félnek alkalmazkodni kell a másikhoz. Tehát, te elvárod, hogy írjon, ő meg olyan személy, aki nem szeret írni, de azért néha ír, mert behisztizel. Ha ő próbál alkalmazkodni hozzád, akkor te miért nem próbálsz hozzá? Meg fogja unni, hogy erőszakoskodsz és hisztizel, csak azért, mert képtelen vagy beletörődni, hogy bizony vannak ilyen emberek.
2019. dec. 11. 10:20
 2/5 A kérdező kommentje:

Jó rendben, akkor nem hánytorgatom fel többet. Ezért tettem fel itt a kérdést, mert próbálom megérteni, csak bizonytalan vagyok.

Tehát el kell fogadnom, hogy ilyen.

2019. dec. 11. 10:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkább személyesen beszélgessetek, ezerszer jobb. A többit meg csak akkor, ha fontos.
2019. dec. 11. 10:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom...2 éve együtt vagytok, MINDENNAP találkoztok szinte (osztálytársak átka), és még akkor MINDENNAP irkálni is kéne?

Ne telepedj rá ennyire szerencsétlen srácra, mert előbb-utóbb be fog sokallni! Még a felnőtt házaspároknak is szükségük van egy kis privát időre a másik nélkül, a tiniknél ez pláne fontos. Ami meg a betegséget illeti, simán lehet, hogy halálra idegesíted az aggódásoddal, és ő pont ezt nem akarja veled csinálni. Beteg emberek közül sokan azt akarják, hogy olyankor hagyják őket békén. 1-2 érdeklődés bőven elég, pihenni kell akkor, nem telefonálgatni.

Bocs, ha bunkó voltam, de nem egy kapcsolatot láttam már tönkremenni attól, hogy az egyik fél nem hagyott elég privát teret a másiknak. Ez tényleg fontos, és a barátod már eddig is igencsak alkalmazkodott, ha ezt 2 éve elviseli. Most ideje, hogy te alkalmazkodj kicsit, és hagyd levegőt venni. Ettől még szerethetitek egymást.

2019. dec. 11. 13:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem vagy bunkó, köszönöm a válaszod, megfogadom. És igazad van, nem viszem majd túlzásba, vigyázni fogok erre.
2019. dec. 11. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!