Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha olyan érzésem van hogy a barátom elhanyagol, jobban mint a kapcsolatunk elején, akkor vajon az én igényeim nagyok vagy ő változott?
Figyelt kérdés
Már nem annyira fontos neki hogy boldoggá tegyen ( sem érzelmileg, sem az ágyban) pedig én csak annyit szeretnék hogy mindenféle cél nélkül 1-2 szép szót hallja ön vagy hogy viszonzásért cserében kényeztessen egy kicsit. Amikor aznap 28-adjára is meg akarom ölelni vagy az ölébe ülni, mondja hogy hagyjam már egy kicsit békén. Már kevesebbet csókol meg mint régen. Ez nekem nagyon rosszul esik.
17L minden segítséget szívesen fogadok
A barátom: hamarosan 18
2019. dec. 5. 11:31
1/2 A kérdező kommentje:
*halljak
2019. dec. 5. 11:32
2/2 anonim válasza:
A legnagyobb jóindulattal írom, ezeket vele beszéld meg,mondd el mi bánt, mit szeretnél. Ha nem nyitott rá, vagy támad, esetleg megsértődik akkor vagy kilépsz a kapcsolatból, vagy belefásulsz és nem leszel boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!