Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig "normális" várni a szexre?
Figyelt kérdés
18 vagyok a baratnőm 16. 3 hónapja ismerjük egymást és 2 hete vagyunk együtt. Volt már intim kapcsolat köztünk (nem részletezem, gondolom tudjátok mire gondolok), de még nem feküdtünk le. Meddig "normális" várnom rá? Már egy párszor átfutott a fejembe hogy jó inkább hagyjuk az egészet, nem várok tovább, de az a helyzet hogy szeretem és nemtudom elengedni emiatt.2019. dec. 9. 13:38
1/7 anonim válasza:
Úristen, már két hete jártok, és még nem töcskölted meg? Én már 13 napja szakítottam volna.
Remélem kamu kérdés...
2/7 anonim válasza:
Ha neked csak akkor ér valamit egy barátnő, ha 2 héten belül szétteszi a lábát, akkor tényleg hagyd, mert nem kapcsolatot keresel, hanem valakit, akibe üríthetsz.
3/7 anonim válasza:
Ha az ismeretség napján nem történt meg akkor miről beszélünk? Istenem de amatőr..... xD
4/7 anonim válasza:
Szerintem csak húzat téged, játszadozik és túlnéz rajtad. Mondok valamit hogy fogadni merek hogy egy év múlva se fogja úgy érezni hogy kész van rá. Hagyd az ilyet, mert csak zsarol és képzeld el hogy mi lenne később.
5/7 anonim válasza:
Pisti?!?!? Ilyet hogy írhatsz ki ide?????
Hogy tehettél ilyet :(
6/7 anonim válasza:
Azért ő még csak 16 azt is vedd figyelembe
7/7 anonim válasza:
fél évet legalább te paraszt!! 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!