Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hány éves kortól aludhat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól aludhat együtt két kamasz?

Figyelt kérdés
Ma a lányom azt kérdezte hogy itt aludhat-e a barátja nálunk? Mindketten 14 évesek 6 hónapja vannak együtt. Szerintetek engedjem meg? Szerintem 14 évesen korai a szex.

2019. dec. 8. 12:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
3%
Ne engedd meg, ez még korai. Majd két év múlva
2019. dec. 8. 12:05
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

Szex, vagy együtt alvás? Akármennyire is divat összemosni a kettőt, nem mindegy.

Egyébként meg: "késő bánat". Ha nem engeded meg, akkor szexelnek máshol. Ne hidd, hogy két kamasz nem elég kreatív hozzá. :)

Nem mondom, hogy 14 évesen a legjobb ötlet... de ezt tudatosítani benne, meg erről komolyan beszélgetni már rég kellett volna, és nem most kéne előállni.

2019. dec. 8. 12:06
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

Ezt most kamaszként mondom, hogy nem biztos hogy szexelni akarnak, simán lehet, hogy csak együtt szeretnének aludni. Attól hogy nem vagyunk "nagyok", mi is vágyunk az összebújásra és a simogatásra. Nem csak a szex van.

17/L

4/11 anonim ***** válasza:
88%
Hat ha akarjak ugyis megoldjak, ez nem azon mulik, hogy ott aludhat, vagy nem. Ajto legyen nyitva :D
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom te voltál-e 14 éves, én mondjuk igen.

Nekünk nem kellett ahhoz együtt aludni, hogy kísérletezzünk szexuális dolgokkal (bár konkrét behatolásos szex még egy pár évig nem volt, bénák voltunk még ahhoz), gondolom másnak sem.

2019. dec. 8. 12:08
 6/11 anonim ***** válasza:
86%

Igaza van az #5-nek

Szexelni a suli wc-be is tudnak.

Szóval így gondold ezt végig.

2019. dec. 8. 12:20
 7/11 anonim ***** válasza:
48%

2, 3! Igaz!

6: attól még, hogy ott is lehetséges, a kamaszoknak is lehet igényszintje :)

2019. dec. 8. 12:32
 8/11 anonim ***** válasza:
22%

De nincs igényszintjük. Igényes kamaszról még nem igazán hallottam. Hány lányt megujjaztam a padon a parkban... És hány haverom tett még ennél komolyabbakat.

Ma már van, amelyiknek gyereke is van. Hát ilyen ez a kamasz élet.

aki nem látta ezeket, nem tudom hol nőtt fel, mert én azt tapasztaltam, hogy még a legkomolyabb elit származású lánynak is be lehett nyúlni a bugyiba akárhol, ha úgy adta a helyzet.

2019. dec. 8. 12:58
 9/11 anonim ***** válasza:
31%
A kamaszok kreatívak. Ha te nem adsz nekik helyet hozzá, máshol fogják csinálni. Így viszont ha tényleg nem csak aludni akarnak, legalább valamennyire tudnád felügyelni. Üljetek le a lányoddal, beszéljetek a védekezésről, aztán engedd meg neki szerintem. Ha nem engeded, azzal nem az esélyt veszed el, hanem a biztonságot.
2019. dec. 8. 13:43
 10/11 anonim ***** válasza:
31%

Ha dugni akarnak úgyis megoldják máshogyan. Délután. Náluk. Stb.

Ha elkezded eltiltani, akkor max elvadul és nem fog bízni benned ilyen téren.

2019. dec. 8. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!