Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Helyén való szerintetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyén való szerintetek?

Figyelt kérdés

Nemrég ismerkedtem meg egy lánnyal, aki nagyon aranyos,okos és nekem való belsőleg. Szeretem és ő is engem. Viszont ő 15 én meg most 22 és félek emiatt összejönni vele, pedig ő szeretne velem lenni. Ismerek párokat akik szintén ilyen korkülömbséggel vannak együtt,de az ő szüleik engedékenyebbek is...Nemtudom mi legyen. Igazából szeretnék vele összejönni, mert tényleg imádnivaló...

Ti mit szólnátok hozzá így külsőszemmel? Ti voltatok ilyen helyzetben?

2019. nov. 30. 02:53
 1/5 anonim válasza:
39%
Ha szeretitek egymást akkor helyén való.Semmi baj nincs belőle.
2019. nov. 30. 06:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg magadtól, tudnál rá várni 2-3 évet? (Igen, a szexszel). Ha igen, ezt bizonyítsd is, elsősorban a szüleinek. (no közös alvás, éjszakai programok). És hiába mondja a lány, hogy részéről mehet, neki se engedj.

Ha ez megy, a szülei is el fognak fogadni, előbb-utóbb.

2019. nov. 30. 11:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Mar csak az eleg lenne hogy foghatnam nyugodt szivvel a kezét.
2019. nov. 30. 14:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj meg minél többet kommunikálni a szüleivel is, igyekezz jó benyomást tenni rájuk. Udvariasan, figyelmesen.

Ha van idősebb tesója, akkor eleinte hármasban is lehet programokat szervezni.

Akár azt is el tudom képzelni, hogy őszintén elmondod nekik, hogy tetszik a lányuk, és kvázi engedélyt kérsz az udvarlásra. Lehet régimódi, lehet, nem működne, csak egy gondolat.

2019. nov. 30. 15:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

#2 és #4, abszolút egyetértek!

Szerintem, ha a lány is akarja, megpróbálhatjátok. Biztos lesz olyan szituáció, ahol kijön majd a korkülönbség, de te rendes srácnak tűnsz, biztos meg tudjátok oldani a problémákat, ha mindketten akarjátok.

2019. nov. 30. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!