Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig helyén való elmenni két 15 évesnek? (intim dolgok teren)
Figyelt kérdés
1,5 éve együtt vagyünk, gyakorlatilag ő a legjobb barátom, nagyon szeretjük egymást.2017. okt. 23. 18:22
1/7 anonim válasza:
Igazából erre nincs válasz. Van aki 13 évesen nem szűd de van aki 20 évesen még az
2/7 anonim válasza:
Ezek alapján, amiket leírtál szerintem csoda még, hogy nem feküdtetek le:D Amúgy meg nincs olyan, hogy helyes vagy nem helyes. Ha bízol benne (és nyilván igen), akkor szerintem azt csináljátok, ami jól esik és ameddig ti jól érzitek magatokat.
3/7 anonim válasza:
Szerintem még nagyon gyerekek vagytok.. 17-18 éves kor alatt egyszerűen mentálisan nem vagytok azon a ponton, hogy érezzétek az intim kapcsolat súlyát.
4/7 anonim válasza:
Csók. Szép és jó, hogy ennyi ideje együtt vagyok, de ebben a korban még fiatalok vagytok a szexhez. Az majd bő 2 év múlva.
5/7 anonim válasza:
Nos a mentális érettség az ami pont nem kortóé függ. Akár 10 év különbség is lesz személyek között és sztem a sok felnőtt se az. Akkor feküdjetek le ha tudtok erről beszélgetni pl: meritek mondani ha fáj, megbeszélitek ha olyan, elmondod a fiunak h nem gáz ha nem áll fel mert mondjuk izgul, mert gondolom ő is szűz. Ha ilyenekről tudtok kicsit elötte beszélni akk sztem már érettebbek vagytok mint pár huszonéves. És a legfontosabb védekezzetek, de komolyan!!! Óvszert már bhol lenne venni, nem olyan gáz az, mindenki használ.. Ne kapkodjátok el. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Persze, meg tudjuk beszélni az ilyen dolgokat, és nyílván védekeznénk, de még nem szeretnék vele lefeküdni, és ezzel ő is tisztában van.
2017. okt. 25. 19:09
7/7 anonim válasza:
Akk minden meg van oldva, ha beszéltek normálisan erről. :) És majd ha mind a ketten készen álltok, akkor kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!