Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz elmenni ketten nyaralni?
Arra gondoltam, hogy a barátnőmmel elmennénk ketten valahova nyaralni. Ez eddig nem fura, csak hogy 15 évesel vagyunk. Ennyi idősen nem kéne, vagy simán mehetnénk. Magyarországon belül lenne, és saját pénzböl.
Szerintetek gáz vagy nem?
Előre is köszi!
Utolsó, a témakör a tini párkapcsolatok, ez nem egy barinős nyaralás akar lenni. Ráadásul szerintem egyáltalán nem magától értetődő, hogy mindkettejük családja nyaralni megy a nyáron, és hogy szívesen magukkal vinnék a tini gyerekük párját is.
Kérdező, az is elég fontos szempont, hogy valószínűleg 15 évesen nem foglalhattok magatoknak szállást, nem intézhetitek ezt a részét szülő nélkül. Úgyhogy mindenképp tájékozódjatok időben, és ha a szüleitek megengedik, akkor valószínűleg a segítségükre is szükségetek lesz. Azt is el tudom képzelni, hogy a szálláshely szülői beleegyező nyilatkozatot fog kérni, hogy ne az ő felelősségük legyen, ha bármi történik veletek szülői felügyelet nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!