Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok, mit gondoltok rólam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondoltok rólam?

Figyelt kérdés

Szóval, külsőleg 175 cm magas vagyok 59 kg-mal (tudom, kevés, de van rá magyarázat), kicsit hosszabb barna hajam és barna szemem van. Átlagos külsejű, van tetoválásom (2) a bal karomon és (1) a jobbon.

Belsőre ...

Szarkasztikus és őszinte vagyok minden helyzetben, de a megnyilvánulásaimat és véleményemet a szituációhoz mérten fejezem ki. Szeretem a művészeteket (közülük leginkább a regényeket, mert magam is próbálok írni egy ilyesfajta fantasy témájú irományt, illetve a romantikus verseket is). Kedvelem a történelemhez és a világűrhöz kapcsolódó témákat. Zenében eléggé tág a látóköröm, de ha választani kell, akkor a rock (de külsőben ez a rockerség nem mutatkozik meg annyira). Szeretek fordításokat készíteni (angol -> magyar). Kedves, nyugodt és türelmes vagyok, nehéz idegessé tenni, de egyetlen lányt se tudok megszólítani, valahogy szégyenérzetem? lesz a próbálkozás gondolatától és nem hagyom is :(

És akkor az érem másik fele ...

Kissé visszahúzódó vagyok, a nagyobb tömegben nyomasztó érzésem van. A súlyom sajnos a Lisztérzékenység nevű betegség miatt annyi amennyi :/

Még nem volt egy kapcsolatom se :/

Pedig AnoTalkon 1-2 alkalommal sikerült hosszabban beszélgetni lányokkal, és azt mondták hogy egy modernkori lovag vagyok :/ de a beszélgetések pár békés elköszönés után abbamaradtak.

Lányok, mit gondoltok ?

2019. nov. 29. 22:46
 1/6 anonim ***** válasza:
17%
Érdekesnek tűnsz így, egyszer úgy is megtalálod a hozzád illő lányt aki hasonló hozzád
2019. nov. 29. 23:04
 2/6 anonim ***** válasza:
20%

Ember hogy unatkozhat ennyire? De most komolyan...

szánalmas amit csinálsz.

2019. nov. 29. 23:07
 3/6 anonim ***** válasza:
24%
anotalkon a lányok 99%-a perverz pasi xD fiúval beszéltél.. sajnálom :(
2019. nov. 29. 23:14
 4/6 Magic ***** válasza:
21%
Hát igen, sajnos a #3 asnak igaza van
2019. nov. 30. 00:43
 5/6 anonim ***** válasza:
12%
Így leírva szimpinek tűnsz, kb. hasonló az érdeklődési körünk.
2019. nov. 30. 16:14
 6/6 anonim ***** válasza:
21%
Ne aggódj! Egyszer úgyis eljön az a lány, akire vágysz!
2019. nov. 30. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!