Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám megmagyárázni, hogy ezért van ez?
Figyelt kérdés
van egy fiú akivel most találkoztam másodjára
és én alapból eléggé szégyenlős lány vagyok ő meg az a tipik “nagyszájú”
tudja rólam ,hogy szégyenlős lány vagyok , de amikor legutoljára találkoztunk akkor ott volt a barátnőm meg az ő haverja is és szinte alig mertem még megszólalni eléggé ideges voltam
és mondta is látta rajtam ,hogy nem örültem neki ,hogy újra találkoztunk meg ezek stb.
mondtam neki egyszer ,hogy csak izgultam nagyon ,de nem akarja elhinni
2019. nov. 27. 18:34
1/1 anonim válasza:
Csak sajnáltatja magát. Lehet fura,de a nagy képűsége mögött az van, hogy el akarja rejteni a gyengeségeit. Éreztesd vele, hogy fontos neked és ha nagyon muszáj indítványozz te egy találkozót. Vagy nem tom ugyanabba a sulia jártok-e, de ha igen menj oda hozzá és beszélgess vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!