Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen az ideális kapcsolat, és milyen az ideális pár?
Külső: hát... 167cm magas vagyok, magasabb lányok szóba sem állnak velem.
Belső: legyen okos, művelt, nem feltétlenül a tankönyv legyen a fejében, legyenek önálló gondolatai, hűséges és megértő legyen.
Szexualitás: én is biszex vagyok, szóval :) ha ő is benne van kipróbálhatunk dolgokat, de csak akkor, ha ő os szeretné
18/f
Külső: csak legyen a pasi magasabb nálam, de 160 cm vagyok, szóval ez nem nehéz. Többi igazából annyira nem lényeg, ne fesse a haját, ne gyantázza a lábát, meg ilyenek...nem jön be az ilyesmi, ez olyan csajos.
Belső: viseljen el :D ne zavarja hogy erősen sminkelek és hogy sokat foglalkozok a külsőmmel. Ne legyen betegesen féltékeny... De ő is komoly kapcsolatot akarjon velem. És legyen jó a humora, ez is fontos. Nálam kizáró ok ha cigizik. Ne legyen pl rasszista, vagy homofób, szóval ne ítéljen el senkit akit nem ismer, egyszerűen nem bírom az ilyen embereket.
Kor:17-24, szóval legyen tőlem idősebb.
Szexualitás: ne legyen vele uncsi, és igényelje olyan gyakran mint én.
+Lakjon közel... volt olyan kapcsolatom hogy 1 órányira lakott innen, heti egyszer taliztunk, vagy volt hogy az az egy is kimaradt. Nekem ez nem elég.
külső: nekem eléggé bejönnek a hosszabb hajú fiúk (is), tetszik, ha nem csak úgy felkapkodja magára a ruhákat, ha valamit sportol vagy zenél/rajzol (fitóz) vagy akármilyen művészi hajlama van, értékelem, ha olvas, infórmáció ,,éhes'', figyelmes. 16-26 éves. elkell fogadjon olyannak amilyen vagyok, úgy kell tetszedjek neki, amilyen vagyok. nem szeretnék olyan fiút, aki megakar változtatni:) stb-stb
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!