Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak?
Figyelt kérdés
Összejöttem egy fiúval úgy, hogy nem voltam belé szerelmes. Nagyon sokat veszekszünk, gyerekes, viszont neki én jelentem a világot. Velem képzeli el az egész jövőjét. Nem merek vagy nem akarok vele szakítani vagy nem is tudom. Vártam a szerelem érzésére, de nem jön... Nemtudom mitévő legyek2019. nov. 21. 19:19
1/3 anonim válasza:
Ha úgy érzed nem tudod őt szeretni akkor az a legjobb ha minél előbb szakítasz vele. Minél tovább húzod annál rosszabb lesz neki és neked is.
2/3 anonim válasza:
Pontosan ugyanez a helyzetem! 2 éves párkapcsolatban vagyok. A fiú odáig meg vissza van értem velem tervezi leelni az életet. Nem mondom, hogy nrm szeretem mert az nem lenne igaz. Nagyon kötődök hozzá, mert annyi mindent együtt ateltunk. De! Mar nem érzem magam szerelmesnek, vágyom arra higy mással ismerkedhessek (azért mert ő vele van az első párkapcsolatom, csók, minden). Ha gondolod írj egy üzenetet és segíthetunk egymáson. :)
3/3 anonim válasza:
Nekem ugyan az a helyzetem mint a második válaszolonak.Dettó ugyan az mintha csak én írtam volna.2 éve vagyok a barátommal együtt.Ez az első kapcsolatom.ezert én is nagyon kötődok de nem érzem magam szerelmesnek.ugy érzem jó lenne új dolgokat kiprobalni.ujra szingliként élni az életem.Viszont a barátomnak én jelentem a vilàgot.És ha csak még próbáltam beszélni vele a szakitásrol akkor teljesen kikeszult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!