Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak, vagy ne? Bővebben lent. Kicsit hosszú.
Szia! Nem ismerlek sem téged sem a fiút, így nehéz válaszolni neked, inkább csak tanácsot tudunk adni. Én élsportolóként tekintettem a focira (5 edzés,1 meccs hétvégén, az is jó messze), amíg meg nem sérültem, ezt a barátnőm is tiszteletben tartotta, hogy nekem ez ugyanolyan fontos, mint ő, de mivel ő nagyon aranyosan elfogadta ezt, ezért amikor csak volt időm vele voltam, sokszor a pihenés/regenerálódás kárára ment, de nem az én, és főleg nem a kapcsolatom kárára ment. Az, hogy egy megbeszélt találkozót lemond, az nem szép, főleg, ha folyamatos lemondás, mert, ha igazán fontos vagy számára akkor figyel rád. Mellesleg a tv-ben való meccsnézés jó program lehet egy párnak, még akkor is, ha a hölgy tag nem is szereti a focit, de ennyi áldozatot képesek vagytok meghozni, hogy együtt legyetek a párotokkal, ahogyan én is képes vagyok megnézni egy olyan romantikus filmet vele,amit egyedül sosem néznék meg. Nem tudom hány évesek vagytok, de a barátod lehet még nem gondolkodik elég éretten. Tedd fel a kérdést neki, hogy mit szeretne, mit vár a kapcsolatotoktól, és kérd, hogy őszintén válaszoljon.
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!