Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 17 evesen ti vagytok kapcsolatra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 evesen ti vagytok kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Osztalyban csak harman vagyunk lanyok es a masik ket lanynak nemreg lett ujra parkapcsolata.

En meg sosem voltam szerelmes, nem is alakult sosem semmi, es nem is vagytam ra. De mostanaban egyre tobbszor gondolkodom el azon, hogy tok jo lehet egy parkapcsolat. Ti hogy vagytok ezzel?

Nekem meg egy ideig nem is lesz semmi, mivel nem vagyok megelegedve magammal, illetve nemsokara masik varosba megyek tanulni.

2019. nov. 19. 11:39
 1/3 anonim ***** válasza:
21%
18 vagyok, de már nem vágyom semmi komolyra. Hogy miért? Idegesítőek a fiatalok nagy része, az idősebb korosztály úgy szintén. Nem illek senkihez, de ha lenne is még egy ilyen idióta mint én, akkor még szarabb lenne, mivel elég magamat elviselni, nem kell belőlem még egy.
2019. nov. 19. 16:52
 2/3 anonim ***** válasza:
0%

Azt hiszem

L

2019. nov. 19. 17:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló leírta a gondolataimat.Körülöttem mindenki látszólag boldog kapcsolatban él én meg elvagyok a magam kis világában.A sok csalódás után nem érzem szükségesnek a sok időpazarlást egy kamasz szerelemre.17/l
2019. nov. 19. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!