Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik folyton?
Én vagyok 21F a volt párom 18L és már szét mentünk de nem hagy békén egy kérdés.
Mikor még együtt voltunk a hátam mögött elment az exével kettesben inni. Jól le is részegedett a barátnőm akkor evileg.
És a második alkalomkor derült ki minden. Akkor is ittak és részeg volt teljesen. De miközben együtt voltak nem volt sehol elérhető és csak az én számomat tiltotta le arra az időre. És kamu szövegekkel jött elő mindig.
Azon estén hozzám parancsoltam és szakítottam vele. Meg kérdeztem tőle miért tette ő erre azt mondta "miért ne és úgysem derült volna ki".
És sajnos nem ez az első eset hogy megérezte, hogy hazudik. Akár más pasikkal folytatott titkos beszélgetés vagy bármi más. Szerintetek ha boldog kapcsolatban miért tesz ilyet egy nő?
És még most is mondja, hogy nem történt semmi köztük meg ilyenek. A beszélgetésükben szó volt abban, hogy együtt tanulnak de szerintem az nem tanulás lehet. Ami nagyon fáj. És van egy erős gyanúm, hogy megcsalt már szerintem csak nem meri be vallani.
Válaszokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!