Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most végképp nem értem az exemet?
Figyelt kérdés
Nyár elején megcsalt, és hazudott nekem, hogy magányra van szüksége! Egy olyan gyerekkel jött össze, akit ismerek és a gyerek kb fűvel fával összefekszik! Szóval a nyáron többször is megcsalta, mert vannak közös barátaink! Tegnap az exem a kapuba várt, szerintem már 3 órája várt rám! Mivel buli után mentem haza és este 11 is lehetett, meg a mostani csajommal mentem haza, így egy kisebb szóváltás volt ott, mivel az tört~nt, hogy elkezdett ölelgetni meg mondta, hogy bocsássa meg! Persze a mostani barátnőm teljesen kiakadt és az estémet el is baszta! Ma reggel is ide jött, de majdnem agyon csaptam, mert a lány egy hazug liba! Persze barátnőinek megint mást mondott és engem állított be rossznak! Mit lehet ezzel kezdeni?2019. okt. 29. 15:06
2/4 anonim válasza:
Erre mondják ha ló nincs szamár is jó.. Koptasd le az exed.
3/4 A kérdező kommentje:
Már minden honnan tiltottam, de ma is valahogy megtalált az Aldiban, persze véletlenül volt ott! Nem is tudom, ilyenkor mit gondolhat!
2019. okt. 29. 16:47
4/4 anonim válasza:
Nyáron többször megcsalt. Most újra akar kezdeni, de neked van másik. Tedd sínre az exedet, mert vakvágányra siklott!
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!