Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem vagyunk egy szinten a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyunk egy szinten a parommal?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A parommal lassan 2 eve vagyunk egyutt. Szeretem imadom tenyleg. Mostanában kezd egy kicsit kiutni hogy nem vagyunk teljesen egy szinten. Nem egy az ertekrendunk.

Szerintem itt valahogy melyebb gyokerek kozott lehet a kulonbseg. O gyerekkent teljesen el volt kenyeztetve, ami most is kiut természetesen, nem volt raeroltetve a tanulas sem.

Ellentetben velem, engem teljesen szigorúan fogtak, onallo

2019. okt. 27. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
Két év alatt már ki kellett ütköznie, hogy kibírjátok-e egymás mellett így, ahogy vagytok, vagy szét kell válnotok.
2019. okt. 27. 20:58
 2/4 anonim ***** válasza:
72%
Két dolgot tehetsz: Ha úgy érzed képes vagy ettől eltekinteni akkor maradjatok együtt és próbáljátok rendezni, valahogyan kompromisszumra jutni ebben az eltérésben vagy ha úgy érzed ez olyan dolog amiből képtelen vagytok engedni, akkor lehet szakítanotok kellene. Ha ennyire nem illik össze az értékrendetek akkor talán nincs értelme folytatni.
2019. okt. 27. 21:12
 3/4 anonim ***** válasza:
62%
Nem az van hogy nem vagytok ugyanazon a szinten hanem hogy nem vagytok egyformák. És ez miért baj ha szeretitek egymást? Nincs két egyforma ember a világon, a lelketek legyen hasonló.
2019. okt. 27. 21:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát igen 20-on éves fiúnak ezért való tini 17 vagy fiatalabb lány :D. Bár mondjuk nem csak a kór miatt lehet ez hanem sok minden miatt. Pl az elkényesztetség vagy a szeretet sexuális hiány miatt is. De pl én is 23 éves vagyok, és nem érzem magam elég érettnek ahhoz, hogy 19 éves lànynál idősebbel össze jöjjek!
2019. okt. 28. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!