Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem feltétlenül a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem feltétlenül a "szép" lányok a menők?

Figyelt kérdés

Nem értem sokszor a fiúkat. Az osztályomban van több lány is akikkel folyamatosan kikezdenek a fiúk, mindig az a téma a lányok között, hogy éppen kivel jöttek össze. Nekem női szemmel nem "szépek", sőt! Nem adnak magukra, nem öltözködnek túl csinosan vagy feltűnően. Másokat is megkérdeztem fénykép alapján, vajon mit esznek rajtuk a fiúk.

Nekem van barátom, nem azért tettem fel a kérdést, mert irígy vagyok, csak egyszerűen érdekel. Szépnek tartom magam, jól érzem magam a bőrömben, adok a külsőmre is, de nem értem miért futnak a fiúk az ilyen lányok után.

2019. okt. 21. 13:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
19%
Igen, mert mindig a másikban kell keresni a hibát... Nem, képzeld kislány, benned is lehet a hiba. Nem sminkelnek? Nem öltözködnek kirívóan? HÁLISTENNEK!!! Nézzél magadba kérlek, mert egyszerűen ismeretlenül is megmondom, hogy itt bezony benned van a hiba. Undorító a stílusod.
2019. okt. 21. 20:09
 12/14 A kérdező kommentje:
Utolsó: nem tudom ezt hol olvastad hogy én bárkiben is hibát keresnék.
2019. okt. 22. 03:58
 13/14 anonim ***** válasza:
48%
#12 Áhhh tényleg nem... Csak leírod őket úgy, mintha valami csúnya lányok lennének, te meg vagy maga a szépség, a gyönyör, és hogy miért az ilyen csúnya lányok után mennek a fiúk, miért nem inkább egy olyan gyönyörű csajra, mint amilyen te vagy... Tényleg nem veszed magad észre? Ez a baj veled.
2019. okt. 22. 05:58
 14/14 anonim ***** válasza:

#13, azért nem kell ennyire gorombának lenni:(

Ettől függetlenül én is némi irigységet érzek a szavaidban, kérdező. Ezt valahol meg is értem, mert én is voltam tini (nem is rég egyáltalán) és nekem is rosszul esett, hogy a fiúk nem érdeklődtek utánam mint “nő” iránt, csak havernak tartottak. Eközben körüludvarolták az agyonsminkelt és/vagy alapból tényleg szép lányokat, akik belül valóban elég...khm, üresek voltak (nem is jutottak túl sokra, volt, aki a szakmunkást sem tudta befejezni, mert lusta volt bejárni és kirúgták, egy percet nem dolgozott életében még). Viszont az igaz, hogy jól néztek ki és nagy hangjuk volt, tudtak és mertek is flörtölgetni, én meg csendesebb, visszafogottabb voltam és ez tinikorban általában nem vonzó, a feltűnőbb a jobb. Gimiben már igazán adtam magamra, nőiesen öltözködtem, de akkor sem lettem az a “dög” típus, még ha szépnek is tartottak. Egyszerűen voltak nálam feltűnőbb személyiségek és kész. Ezt elfogadtam és abból gazdálkodtam, amim van, abból igyekeztem kihozni a legtöbbet külsőleg és belsőleg is.

Summa summarum, neked is ezt ajánlom.

2019. okt. 22. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!