Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan csináljam jól?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljam jól?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy barátom, akivel másfél hónapja vagyunk együtt, előtte pedig már 2 hónapja “kavartunk”, azelőtt is ismertük egymást. Lényeg a lényegben, hogy úgy érezzük, hogy itt az idő, hogy elkezdjünk egymáshoz járni, nem csak utcán, suliba, kávézóba találkozni. Be szeretnénk egymást mutatni egymás családjának.

Mire figyeljek, hogyha eljön hozzám? Édesanyám sajnos tavaly elhunyt, édesapám nem annyira bőbeszédű, félek, hogy kínos lenne a hangulat. Nővérem Pesten tanul, max hétvégén taliznának, ha itt lenne a barátom, de ők jól kijönnének szerintem. Apukám eléggé zsörtölődő ember, mindenbe beleköt, mindenkit kritizál, stb... egyrészt ettől félnék, plusz a házunkra is ráférne egy kis felújítás, de apukámat semmi nem érdekli, lenne rá pénz bőven, de mindennel úgy van, hogy “jóvanazúgy”. Hogyan csináljam ezt, hogy jó legyen a vége? Elmondjam a barátomnak, hogy apukám ilyen? Illetve az első találkozáskor mit csináljak, leülünk 3man beszélgetni, aztán menjünk a szobámba, vagy nem is tudom? Filmet nézni?

A másik véglet, hogy, ha én megyek hozzájuk, mit csináljak, hogy szimpatikus legyek, hogyan öltözködjek, milyen témákat hozzak fel, és hogyan ne viselkedjek?

Lehet, hogy túlparázom, de annyira szeretném, ha minden jól alakulna, szeretném, ha jó kapcsolatunk lenne, és nem lenne olyan probléma, hogy valamelyikünk nem szimpi a másiknál, stb..

2019. okt. 18. 09:42
 1/2 A kérdező kommentje:
18 évesek vagyunk, ez kimaradt :D
2019. okt. 18. 09:42
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon rossz olvasni,hogy ennyire már már kórosan meg akarsz felelni.
2019. okt. 18. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!