Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én szeretnék kezdemémyezni egy fiúnál, hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
Lányok, ti próbáltátok már? És fiúk, nektek ez mennyire jön be?
14/L
2018. ápr. 23. 22:06
1/4 anonim válasza:
Nekem bejönne, de én öreg vagyok hozzád már :D
2/4 anonim válasza:
Nem minden korodbeli fiúnak jön ez be. Reménykedj, hogy a kiszemeltnek igen. Ha szeretnél kezdeményezni, tedd meg, mert: 1. más megteszi előtted ergó lemaradsz, 2. emészteni fogod magad, ha nem teszed meg. A dolgok majd aztán alakulnak, lehet, hogy kiderül, hogy a srác nem olyan, amire számítottál, stb. Mosolyogj rá, mikor látod, próbálj dumálni vele, tartsd a szemkontaktust. Meg aztán, ha visszautasít, nem kell elkeseredni, mindig lesz másik.
3/4 anonim válasza:
Attól függ kezdeményezés alatt mit értesz. A legjobb, ha elhivatod magad valahova, de az is rendben van, ha elhívod valahova. Ez egyénfüggő, de ezt szerintem egyik fiú sem utasítja vissza. Aztán ezek utáni kezdeményezésnél már inkább emberfüggő.
15f
4/4 anonim válasza:
Elmagyarázom számodra a csábitashoz, szükséges alapfeltételeket.
1) Nadragot le
2) Puncit mutasd
3) ....ja, az történiksex.
Terhes leszel és mond meg neki, hogy vállalja a felelősséget a tetteiért. Ezután egy boldog család lesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!