Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem ad rendes csókot a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ad rendes csókot a barátnőm? 18/F és 16/L

Figyelt kérdés

Kb. egy hete vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást, mikor találkozunk akkor is állandóan bújik hozzám, (én is hozzá) de mindig csak szájra puszi van.

Mondjuk egymás szüleivel még nem találkoztunk. Lehet ez neki ilyen kizáró ok?

Légyszi ne debilkedjetek a válaszokkal :D

2019. okt. 12. 14:08
 1/7 anonim válasza:
77%

Lehet csak félénk. Főleg, ha neki te vagy az első:)

Magamból kiindulva én örültem, mikor az akkori barátom kezdeményezte az első csókot. (Mondjuk nekünk a szájrapuszi utána jött csak)

Vagy szegény nem tudja hogyan kell :D

Amúgy sok boldogságot;]]]

17/L

2019. okt. 12. 14:18
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Még félénk, bele fog jönni idővel. Csak ne erőltesd.
2019. okt. 12. 14:34
 3/7 Barackoshányás ***** válasza:
71%
Még korainak tartja
2019. okt. 12. 14:57
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Még sosem csókolózott és nem tudja hogyan kell. Azt nem hiszem, hogy a smároláshoz a szüleiteknek kellene asszisztálni.
2019. okt. 12. 15:16
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
lehet hogy nem tud különbséget tenni, és mondjuk a nyelveset szeretem xd, de szájra puszi nem létezik mert az a sima csók, a másik pedig nevéből adódóan nyelves csók.
2019. okt. 12. 17:08
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönjük "első". Remélem így lesz :)

Mindenkinek köszönöm a válaszokat!

2019. okt. 12. 21:38
 7/7 anonim ***** válasza:
41%
Egyszer fogd meg és kapd el, dugd le a nyelvedet a torkán, akkor majd megérti
2019. okt. 13. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!